Acasa Jocuri Microsoft a decis! Compania va oferi gratuit Fable Legends pe Xbox One si Windows 10

Microsoft a decis! Compania va oferi gratuit Fable Legends pe Xbox One si Windows 10

by Dragos Schiopu

111111

Cei de la Microsoft nu sunt obisnuiti sa ofere prea des lucruri gratuite, dar iata ca de data aceasta au facut o mica exceptie cu privire la unul dintre cele mai interesante jocuri. Cu toate ca jocul celor de la Microsoft este extrem de simplist in comparatie cu ceea ce este la momentul de fata pe piata, compania decide sa il ofere gratuit utilizatorilor de Xbox One si Windows 10. In cateva luni conform informatiilor primite se pare ca jocul va putea fi disponibil gratuit pe cele doua terminale.

Microsoft Studios a luat aceasta decizie inteleapta tinand cont ca cele doua jocuri sunt destul de simpliste. Aparent, Fable este un joc mai mult de aventura ce urmeaza sa fie lansat in cateva luni de catre cei de la Microsoft si disponibil in mod free-to-play. Fable va putea fi jucat si cu bani si fara bani, depinde de preferinta utilizatorului, fiind lansat atat pe Windows 10 cat si pe Xbox One.

Din pacate vor fi introduse si sistemele de microtranzactii si achizitii ce vor avea rolul de a oferi celor incepatori sansa de a cumpara tot felul de iteme cu ajutorul carora sa termine jocul mult mai repede. Cei de la Microsoft au confirmat ca povestea viitorului lor joc va putea fi incheiata si fara a investi bani, totul bazandu-se pe aptitudinile jucatorului. Absolut toate quest-urile si misiunile va vor fi oferite gratuit, precum si celelalte elemente ce tin de gameplay.

Nu e prima data cand cei de la Microsoft lanseaza un astfel de sistem cu achizitii. Happy Wars si Project Spark au adus cele mai putine beneficii companiei. Forza Horizon si Forza Horizon 2 sunt printre primele astfel de titluri ce au reusit sa aduca si sa stranga ceva mai multi bani pentru visteria celor de la Microsoft. Fable, conform gamerilor ar putea fi cea mai importanta franciza a celor de la Microsoft cu ajutorul careia compania ar putea sa scoata suficienti bani pentru lansarea viitorului lor joc.

https://www.youtube.com/watch?v=FAzpP0lSrEc

s-ar putea sa-ti placa