Acasa Tehnologie Tronsmart Vega S89, un media hub compatibil 4K

Tronsmart Vega S89, un media hub compatibil 4K

by Dragos Schiopu
Tronsmart Vega S89 1

Oricine este in cautarea unui dispozitiv multimedia ce poate fi conectat la TV, ar trebui sa fie interesat de nou Tronsmart Vega S89, ce va fi disponibil in curand la vanzare pe Amazon si pe site-urile partenere.

Tronsmart Vega S89 1

Tronsmart Vega S89 este un adaptor ce transforma orice televizor intr-unul smart. Exista ce e drept o multime de astfel de dispozitive pe piata, iar fiecare promite o multitudine de functii si caracteristici mai mult sau mai putin interesante pentru utilizatorul final. Specificatiile lui Tronsmart Vega S89 vorbesc insa de la sine.

Acesta va fi echipat cu un procesor Amlogic Cortex A9, cu 4 nuclee ce vor rula la o frecventa apropiata de 2 GHz. Cipul grafic va fi un Mali 450 si sistemul va fi echipat si cu 2 GB memorie RAM. Desigur, ultima versiune de Android va fi disponibila pentru acesta, Android 4.4 KitKat. Astfel Tronsmart va avea suport si pentru wireless dual-band, pe ambele frecvente de 2.4 si 5 GHz.

Suportul pentru rezolutie externa va fi de 4K, mai exact 3840×2160 pixeli. La interior mai gasim 16 GB spatiu de stocare upgradabil prin card de memorie microSD, doua porturi USB 2.0, un port microUSB, un conector 10/100 LAN, WiFi 802.11n, HDMI 1.4b si senzor infrarosu pentru telecomanda.

Cu suport pentru continutul 4K, ultima versiune a sistemului de operare Android si o multime de optiuni de conectivitate acesta ar putea fi un hub multimedia foarte cerut de catre consumator, presupunand desigur ca va fi disponibil si la un pret destul de decent. De asemenea consumatorul ar trebui sa detina si un televizor 4K pentru a beneficia de capabilitatile acestuia. Momentan nu se cunosc detalii despre pretul acestui gadget, insa cu siguranta vom afla mai multe in urmatoarele saptamani. Cel mai probabil Tronsmart Vega S89 se va gasi in jurul sumei de 150 de dolari, acesta fiind momentan doar un pret estimativ.

Tronsmart-Vega-S89 2

s-ar putea sa-ti placa