Acasa Tehnologie Trimite desene prietenilor prin Google Hangouts

Trimite desene prietenilor prin Google Hangouts

by Dragos Schiopu

Personal pot spune ca am inceput sa folosesc tot mai mult Google Hangouts. Il folosesc pentru ca din punctul meu de vedere sta mai bine pe partea video decat Skype, iar deja nu se mai poate vorbi mai nimic despre batranul Yahoo Messenger.

google-io-hangouts-1Asa ca, cu fiecare noua functionalitate ma apropri tot mai mult de Google Hangouts, chiar daca nu sunt concepte noi, fiecare aduce cate un plus important, iar la un moment dat se poate sa ai nevoie de anumite lucruri.

Pana in prezent, pentru a putea trimite un desen sau o schita in Google Hangouts pe web trebuia sa lucrezi foarte mult. In primul rand, aveai nevoie de o alta aplicatie, unde trebuia sa faci desenul, apoi trebuia incarcat in fotografiile din Google Plus, iar mai apoi puteau fi partajate cu persoana cu care discutam. Insa acum, prin ultimul update se pot sari pentru anumiti pasi, facand toate aceste lucruri mai simple.

Tot cu acest update, Google a mai adaugat o functie ca si bonus, puteti introduce, de asemenea, o imagine si sa adaugati modificari inainte de a o trimite partenerului de discutie.

Pentru a verifica daca aveti aceasta caracteristica, deschideti o conversatie noua Hangouts, dati click pe pictograma aparat de fotografiat, iar apoi uita-te daca vei gasi o alta pictograma in forma de creion.

Nu va apare pictograma? Nu trebuie sa va impacientati absolut deloc. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati click dreapta pe pictograma si sa eliminati aplicatia din Chrome, iar mai apoi intrati in magazinul Chrome si reinstalati Google Hangouts.

Veti avea mai multe posibilitati cu noua functionalitate, dar si mai multe unelte. Cum spuneam si mai sus, chiar daca conceptul nu este unul nou, ajuta foarte mult la imbunatatirea intregului serviciu Google Hangouts, care la partea de conferinte video a castigat aprecierea mea, putand sa il clasez peste Skype.

s-ar putea sa-ti placa