Acasa Telefoane Au aparut noi imagini cu iPhone 6 pe internet

Au aparut noi imagini cu iPhone 6 pe internet

by Dragos Schiopu

Apple a inceput sa piarda teren in fata marilor rivali. Exista tot mai multi utilizatori care prefera sa aiba ultimele tehnologii, asa ca Apple trebuie sa grabeasca putin lansarea viitorului lor varf de gama, iPhone 6.

r-1722088_iphone6-ios8-1440x900_jpgae0c33d9cd844863385eb4e1a6a01125-2Cu acest telefon s-ar putea sa recapete terenul pierdut, mai ales ca si la noi in tara, chiar daca nu ca in SUA, este o moda sa ai ultimul model de telefon al celor de la Apple. Conform celui mai cunoscut site care prezinta informatii despre produsele Apple, 9to5mac.com, noul iPhone va veni in doua versiuni, una de 4.7 inchi si alta mai mare, de 5.5 inchi. Bineinteles, aceste informatii nu sunt in exclusivitate, se stie de ceva timp ca telefonul va veni in doua astfel de variante.

Noutati iPhone 6:

  • Conform ultimelor barfe, ambele modele vor avea profil metalic, si vor fi mai subtiri cu aproximativ 9% fata de 5S, insa spre surprinderea unora, mai grele, cu 10%.
  • Din imaginile publicate pe 9to5mac reiese ca butonul sleep/wake/power va fi amplasat pe partea laterala a telefonul, facandu-l mai accesibil.
  • Ecranul telefoanelor va avea o rezolutie de 1704×960 pixeli, cu densitatea de 468 pixeli/inch.
  • Va avea un procesor A8, acesta fiind mai rapid si consumand mai putina energie, dar, evident, va veni preinstalat si cu ultima persiune de iOS, mai exact iOS 8.

Deja au aparut pe internet cateva imagini cu noul telefon, chiar si un video pe care il puteti urmari mai jos. Exista foarte multe semne de intrebare cu privire la terminalul care va urma sa fie lansat. Nu se stie nici data exacta, dar nici numele pe care il va avea. Exista multe speculatii care sugereaza ca acesta va purta denumirea de iPhone Air, numele venind de la ultra performanta tableta.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cmpPPrJSiYQ#t=51]

Cand vor mai aparea noi informatii despre iPhone 6 cu siguranta veti gasi aici, pe Digipedia, prin acest lucru va sugerez sa urmariti link-ul acesta.

s-ar putea sa-ti placa