Acasa Portabile Naztech 10400 mAH, o baterie portabila universala

Naztech 10400 mAH, o baterie portabila universala

by Dragos Schiopu

Majoritatea dintre noi avem unul sau mai multe dispozitive inteligente cu care ne folosim pentru a ne desfasura munca, a ne uita la un videoclip, a asculta muzica sau pentru a comunica cu cei dragi. Una dintre cele mai mari probleme la un dispozitiv inteligent este bateria. Firmele producatoare de astfel de dispozitive nu pun accent foarte mare pe baterie doar pe specificatiile hardware si datorita hardware-ului puternic bateria nu rezista foarte mult si astfel avem nevoie sa reincarcam bateria sau daca calatorim mult avem nevoie de o baterie externa.

naztech-10400mAH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din aceasta cauza, cei de Naztech au dezvoltat o baterie externa care permite incarcarea a pana la 5 dispozitive separat odata si promite sa mai aiba energie sa mai reincarce un alt dispozit dupa. Aceasta baterie are o capacitate de 10400 mAh si are aceeasi marime fizica ca si alte baterii portabile cu capacitatea autonomiei mai mica.

In plus, fata de uimitoarea putere de energie a bateriei, veti putea conecta pana la 10 tipuri diferite de adaptoare care se poate conecta la un cablu USB inclus. Adaptoarele sunt pentru microUSB, miniUSB si un port Apple 30 pini inclus, care este foarte util pentru a reincarca dispozitivul dumneavoastra Apple.

Pe partea din fata a bateriei Naztech 10400 mAH, gasim un slot microUSB care permite incarcarea bateriei, un buton care permite pornirea bateriei si 4 beculete care ne indica daca bateria este pornita si procentul sau de incarcare. Pe partea din spate gasim 5 porturi USB de incarcare care variaza de la 0.5A pana la 2.1A.

Momentan aceasta baterie nu se poate cumpara in Romania dar le puteti cumpara de pe site-urile mari din afara. In strainatate aceasta baterie are un pret de aproximativ 44.95. dolari. La un pret de aproximativ 173 de lei aceasta baterie portabila este una foarte accesibila pentru ceea ce ofera si promite o reincarcare a dispozitivului dumneavostra pentru a rula toata ziua si toata noaptea.

s-ar putea sa-ti placa