Acasa Tehnologie Transforma-ti Androidul in telecomanda universala

Transforma-ti Androidul in telecomanda universala

by Dragos Schiopu

Printre numeroasele modalitati de entertainment oferite de smartphone-ul tau Android se afla si posibilitatea de a-l poti folosi ca telecomanda universala. 

android telecomanda universala

Momentul acela in care pierzi telecomanda sau pur si simplu ti se pare un efort prea mare sa te ridici de pe canapea si sa o iei de pe birou si iti doresti din suflet sa schimbi postul TV are de acum o solutie la indemana. Cel putin daca esti utilizator de Android.

Aplicatia care iti transforma smartphone-ul in telecomanda universala se numeste SureMote, o aplicatie gratuita care tocmai si-a lansat o versiune updatata – cu ajutorul ei poti controla orice sistem din casa ce are nevoie de telecomanda, totul cu ajutorul telefonului TV.

Aplicatia se foloseste de sistemul infrarosu disponibil la telefoanele mai noi pe Android (momentan nu exista vreo versiune pentru iOS). Aplicatia a fost dezvoltata de catre o companie din Israel, Tekoia, si are un succes urias. Este insa doar un inceput, urmand ca numarul aparatelor compatibile sa creasca.

Desigur, nu este prima aplicatie care ofera acest lucru, insa SureMote a fost remarcata de catre cei de la TechCrunch pentru ce poata sa faca, dar si pentru faptul ca este gratuita in Google Store. Merita testata!

 

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Dragos Schiopu | Antreprenor 07-10-2014 - 12:00

Chiar o s-o testez ca nu sunt multumit de aplicatia default de la Samsung. Merge perfect cu device-urile samsung dar nu am gasit nici in ruptul capului mediabox-ul de la UPC si nici gand de videoproiectoare in aplicatie. Asa ca eram in cautarea unei aplicatii mai inteligente.

Manta Ionut 11-01-2016 - 01:22

Kenstar? Nu gasesc asa xeva

Comentariile sunt inchise.