Acasa Telefoane Precomanda Samsung Galaxy Note 4 la eMAG

Precomanda Samsung Galaxy Note 4 la eMAG

by Dragos Schiopu

UPDATE: Din 16 octombrie Samsung Galaxy Note 4 a intrat in oferta eMAG. Folositi link-urile de mai jos pentru comenzi. Enjoy shopping!

Samsung Galaxy Note 4 a fost lansat la inceputul lunii septembrie in cadrul debutului targului de tehnologie IFA Berlin 2014, iar o luna mai tarziu este deja disponibil in precomanda la eMAG.

note 4 emag

Samsung Galaxy Note 4 are un ecran Super AMOLED acoperit cu sticla 2.5D Gorilla Glass 3, usor curbata la extremitati, pentru gesturi mai naturale. S Pen-ul cu care este dotat beneficiaza de softuri imbunatatite si ofera senzatii asemanatoare unui creion real.

In plus, in urma testelelor facute de cei de la DisplayMate, s-a confirmat ca Samsung Galaxy Note 4 este smartphone-ul cu cel mai bun ecran.

In ceea ce priveste camera foto, Note 4 e dotat cu o camera principala cu senzor de 16MP cu stabilizare optica a imaginii. Camera frontala are un senzor de 3,7MP si diafragma f/1.9.

Sistemul de operare este Android 4.4 peste care a fost pusa interfata TouchWiz.
Samsung Galaxy Note 4 are 3 microfoane pentru reducerea zgomotului si este atat de avansat inca o aplicatie speciala poate curata sunetul de zgomote atunci cand inregistrati ceva.
Bateria are 3220mAh.

Stiu ca Dragos asteapta de mult aparitia telefonului si cu siguranta va fi printre primii care il testeaza.

Precomanda Samsung Galaxy Note 4 la eMAG, ai variante disponibile pe alb aici si pe negru aici. Pretul este de 3299 ron.

s-ar putea sa-ti placa