Acasa Telefoane Topul celor mai importante smartphone-uri din 2017

Topul celor mai importante smartphone-uri din 2017

by Dragos Schiopu

Nu mai incape indoiala ca toata lumea cauta in acest an cele mai bune telefoane care sa le faca existenta mult mai usoara. Iar daca in articolul trecut am vorbit despre telefoane cu un buget pe placul tuturor, de data aceasta m-am gandit ca ar fi cazul sa fac ceva mai mult in ceea ce priveste topul celor mai noi si mai performante smartphone-uri ce exista in acest moment pe piata.

De asemenea trebuie sa mai specific faptul ca pana la final de an voi fi nevoita sa-mi modific acest top al celui mai performant smartphone. Avand in vedere ca inca nu am ajuns nici macar la jumatatea anului si deja vom avea parte de mult mai multe lansari a unor telefoane decat ne-am fi asteptat, dar pana atunci am placerea sa va prezinte cele mai importante smartphone-uri de pana acum, din 2017. Astfel ca in urmatorul paragraf voi enunta printre cele mai bune, performante si dorite smartphone-uri:

  • Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus;
  • iPhone 7 si iPhone 7 Plus;
  • Huawei P10 si Huawei P10 Plus;
  • LG G6;
  • Xiaomi Mi6;
  •  OnePlus 3T;
  • Huawei Mate 9;
  • HTC U Ultra;
  • ZTE Nubia Z11;
  • Le Eco Le Pro 3;

Cred ca aceasta este lista corecta avand in vedere ca au realizat-o si alte publicatii online, dar cred ca cel mai bine se observa ca primele pozitii ocupate in aceasta lista sunt cele mai noi produse aparute pe piata de telefonie mobila. Nu cred ca mai este ceva de spus in legatura cu Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus, caci de la lansarea acestora si pana acum ne-am obisnuit cu cele mai numeroase review-uri ce vin din toate partile. Cred ca este unul dintre terminalele caruia i s-a facut foarte multa publicitate si in acelasi timp a fost testat pe toate partile.

Despre iPhone 7 si 7 Plus as putea spune doar ca unul dintre cunoscutii mei este foarte multumit de unul dintre aceste modele si nu l-ar schimba cu nimic altceva. Pe de alta parte trebuie sa recunosc faptul ca aceasta cunostinta a mea este mare fan iPhone. Desi pe mine personal nu ma prea atrage acest tip de smartphone.

Insa pot spune cu sinceritate ca sunt foarte atrasa de tot ce inseamna Huawei. Nu stiu inca daca sunt de vina spoturile publicitare care m-au invadat in ultima periaoda sau daca ma atrage ceva anume la aceste smartphone-uri sub marca Huawei. Doar pot admite faptul ca sunt foarte atrasa de spoturile lor publicitare sau poate doar de cel pe care l-au realizat in preajma Craciunului, caci acesta mi s-a parut cel mai potrivit.

Iar despre LG as putea spune ca sunt foarte multumita, deoarece am unul in dotare si merge perfect, chiar daca al meu este o varianta mai veche, dar merge perfect si nu ma indur de el. Cred ca nu mai pot adauga nimic mai mult de atat, avand in vedere ca toata lumea cunoaste in detalii cele mai noi smartphone-uri, poate doar sa va spun sa va bucurati de orice tip de smartphone veti alege.

s-ar putea sa-ti placa