Acasa Jocuri Top 10 cele mai asteptate jocuri pentru consolele next-gen (locurile 5-1)

Top 10 cele mai asteptate jocuri pentru consolele next-gen (locurile 5-1)

by Dragos Schiopu

Azi continuam si finlizam cu lista noastra de top 10 cele mai asteptate jocuri pentru consolele next-gen.

5. Knack

Platforme: PS4

De ceva vreme piata jocurilor pare sa fie inundata cu shootere care mai de care mai intunecate ca poveste si incadrare, iar acesta este unul dintre motivele pentru care Knack se face vizibil printre titlurile next-gen.

Knack este un action platformer bazat pe un stil inspirat de anime, medii inconjuratoare colorate si gameplay care aminteste de Katamari Damacy. Jucatorii vor controla creatura care da titlul jocului, care poate absorbi mii de obiecte pentru a ajunge la dimensiunea unei cladiri si apoi sa scape de toate pentru a-si micsora dimensiunile.

Knack va fi capabil sa ia diferite forme si sa obtina abilitati noi in functie de obiectele pe care le culege. Este soiul de concept care nu ar putea fi realizat decat pe o consola puternica, motiv pentru care titlul se va lansa exclusiv pe PS4.

4. Titanfall

Platforme: Xbox One, Xbox 360, PC

In calitate de prim titlu venind din partea celor de la Respawn Entertainment, actiunea din Titanfall are loc intr-un univers sci-fi, jucatorul luand rolul unui soldat cu acces la o adevarata armurarie de arme si dispozitive. Acestea vor include jet-pack-uri si dispozitive care confera invizibilitate, dar marea atractie a jocului se regaseste in disponibilitatea unor mecha-uri imense in care jucatorii se vor putea urca si pilota pe campul de lupta.

3. Watch Dogs

Platforme: Xbox One, Xbox 360, PC4, PS3, PC

In Watch Dogs, jucatorul ia rolul unui hacker intr-un oras masiv in care aproape fiecare dispozitiv electronic este legat la Internet. Jucatorii vor avea o libertate foarte mare de a se conecta la oricare dintre aceste dispozitive pentru a aduna informati, pentru a localiza tinte si pentru a-si acoperi urmele.

Jocul va avea si un element de multiplayer care va da voie jucatorilor sa intre in orasele altora fie pentru a ii ajuta, fie pentru a le ingreuna eforturile.

2. Project Spark

Platforme: Xbox One, Xbox 360, Windows 8

In esenta Porject Spark se doreste a fi raspunsul Xbox pentru LittleBigPlanet, oferindu-le jucatorilor uneltele necesare pentru a crea practic propiul joc cu un nivel incredibil de individualizare.

Conform demonstratiilor celor de la Microsoft Studios, jucatorii vor putea utiliza comenzi vocale, gesturi prin Kinect, si chiar si SmartGlass pe o tableta pentru a crea un mediu de joaca de la zero pentru a fi populat cu inamici, bonusuri, puncte de referinta si multe altele.

Mai important totusi, este faptul ca veti putea modifica AI-ul pentru aproape orice obiect. Si acestea se par a fi caracteristici de baza, jocul ofera posibiltatea de a construi orice fel de joc, de la un fantasy RPG la un simplu joc de carti. Timpul si ingeniozitatea jucatorilor vor fi factorii care vor decide succesul acestui titlu.

1. Tom Clancy’s The Division

Platforme: Xbox One, PS4

In The Division, jucatorii vor fi membrii unei forte militare avansata care incearca sa pastreze ordinea intr-un New York lovit de o pandemie. Acesta nu este totusi partea cea mai interesanta, cel mai interesant este ca pe langa inamicii controlati de AI si NPCurile la care te astepti, lumea va fi populata de catre alte grupuri de de jucatori, acestia vor putea fie sa ajute fie sa atace alte grupuri.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.