Acasa Jocuri Top 10 cele mai asteptate jocuri pentru consolele next-gen (locurile 10-6)

Top 10 cele mai asteptate jocuri pentru consolele next-gen (locurile 10-6)

by Dragos Schiopu

Conferinta E3 este mereu interesanta pentru gameri, anul acesta fiind in mod special de interesanta datorita detaliilor aparute despre urmatoarea generatie de console. Haide sa ne aruncam ochii peste un top 10 cele mai asteptate jocuri pentru consolele next-gen.

10. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Platforme: Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3

Jocurile din seria Metal Gear Solid au ajuns sa defineasca generatiile de console pe care-au fost lansate, si se pare ca noul titlu, The Phantom Pain, va face acelasi lucru.

Titlurile vechi ale seriei erau foarte puternic concentrate pe variante de joc foarte strans structurate si bine gandite, dar noul joc este plasat in campiile deshise alea Afghanistan-ului din era Sovietica si are un gameplay care il face sa arate mai mult cu un Red Dead Redemption stealth. Mediul inconjurator mai realist va da voie jucatorilor sa utilizeze lucruri precum vremea schimbatoare si ciclul zi-noapte, pentru a se tine ascunsi de privirile inamicilor.

Flair-ul cinematic al lui Hideo Kojima, precum si intriga complexa, vor fi ambele la fel de prezente si in acest tilu.

9. Quantum Break

Platforme: Xbox One

Quantum Break a fost parte din doua prezentari de la Microsoft, si cu toatea cestea se stiu foarte putine despre acest shooter. Ceea ce stim este ca va veni la pachet cu un serial TV care va reflecta deciziile si actiunile din joc. Pe parcurs ce jucatorul progreseaza in poveste, diferite episoade ale serialului vor deveni accesibile, dar doar acelea relevante actiunilor pe care le-a facut jucatorul.

8. Final Fantasy XV

Platforme: Xbox One, PS4

Cei de la Square Enix au o reputatie de a impinge consolele la limita lor grafica prin seria lor Final Fantasy, si urmatorul titlu nu pare decat sa doreasca sa continue acest obicei.

De aceasta data gameplay-ul pare sa fie mult mai axat pe actiune real-time decat formatul turn-based cu care seria a obisnuit.

Titlul este in productie de ceva vreme, initial fiind botezat Final Fantasy Versus XIII, dar acesta a fost pus in stand-by pentru ca Square dorea ca hardware-ul capabil sa suporte grafica jocului sa fie disponibil unui numar cat mai mare de jucatori.

7. The Crew

Platforme: Xbox One, PS4, PC

La prima vedere, The Crew pare ca este un joc cu masini dar cei de la Ubisoft s-au decis sa faca altceva decat inca un alt joc cu curse de masini.

Jocul are loc intr-o lume online persistenta care reprezinta intreagul teritoriu continental al Statelor Unite, implicit majoritatea soselelor si autostradelor principale. In anumite zone jucatorii vor putea iesi si in off-road, si aproape orice poate fi vazut in distanta, poate fi o destinatie la care sa ajungeti cu masina. In rest jocul se va comporta cam ca World of Warcraft, in sensul ca intregul teritoriu este plin de misiuni si provocari pentru jucator.

6. Destiny

Platforme: Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3

Destiny este primul IP original de la Bungie de cand acestia au lansat Halo in 2001. Acest titlu nou pare sa fie un first-person shooter combinat cu un MMO. Jucatorii vor elimina inamici cu arme si abilitati inventive, si in acelasi timp vor aduna obiecte, vor administra skill-uri, si se vor intalni cu alti jucatori in lumea online persistenta a jocului.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.