Acasa Tehnologie Tile, gadgetul care te ajuta sa nu mai uiti nimic

Tile, gadgetul care te ajuta sa nu mai uiti nimic

by Dragos Schiopu

Esti pe fuga, mai ai 10 minute pana sa ajungi la intalnirea stabilita: telefon-bifat, portofel-bifat, geanta-bifat, cheile… Unde sunt cheile? Stim cu totii ce urmeaza: incepi sa cauti haotic prin toata casa, rascolind fiecare coltisor pentru a gasi cheile. Bineinteles ca, de cele mai multe ori, atunci cand le gasesti este prea tarziu si deja ai intarziat. Cum am putea oare sa evitam ratacirea obiectelor personale? Tile reprezinta o solutie ieftina si foarte eficienta!
TileApp_Keys
Tile este un mic dispozitiv tehnologic care poate fi ajustat tuturor obiectelor pe care obisnuiesti sa le uiti: portofel, chei, telefon, umbrela etc. Gadgetul este asemanator unui breloc si te va ajuta sa gasesti imediat ceea ce ai pierdut. Iata cum trebuie sa procedezi:
1. Ataseaza dispozitivul la setul de chei, de exemplu;
2. Conecteaza gadgetul prin Bluetooth la aplicatia specifica Tile;
3. In caz ca nu stii unde ti-ai lasat cheile, deschide aplicatia, iar aceasta te va ghida catre locul unde se afla cheile.
tile-the-gadget-that-makes-sure-you-never-lose-anything-ever-again-is-now-on-sale-to-the-public
Trebuie mentionat faptul ca Tile emite semnale pe o distanta de aproximativ 30 de metri. De asemenea, te poti conecta si de pe alt smartphone la aplicatie, in caz ca ti-ai pierdut chiar telefonul. Pentru a gasi obiectele ratacite si mai usor, Tile emite anumite sunete care te ajuta sa identifici mai repede locul in care ti-ai lasat portofelul, de pilda.
Tile_2733332b
Probabil cea mai importanta caracteristica a dispozitivului Tile este reprezentata de capacitatea sa de a urmari obiectele furate. De exemplu, daca ascunzi un Tile in motocicleta si aceasta este furata, aplicatia poate urmari si gasi in mod automat locatia in care a fost dusa. Astfel, exista sanse mult mai mari de a-ti gasi obiectul furat daca acesta avea atasat un mic Tile. Momentan, aplicatia folosita in tandem cu Tile este disponibila doar pentru iPhone.
Lady_with_Purse-77
Daca doresti sa faci o precomanda, poti accesa linkul de aici. Pretul unui astfel de gadget este 20$, asadar aproximativ 60 RON. Mai jos puteti urmari un videoclip care descrie modul in care functioneaza Tile.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pqDm3gZNZPM

s-ar putea sa-ti placa