Acasa Diverse QuickMobile şi Banca Transilvania, parteneriat care aduce clienţilor premii şi reduceri

QuickMobile şi Banca Transilvania, parteneriat care aduce clienţilor premii şi reduceri

by Dragos Schiopu

QuickMobile, unul dintre cei mai importanți retaileri de IT&C din mediul online în România, a demarat un parteneriat cu Banca Transilvania, prin care persoanele care aplică online pentru cardul Star Forte primesc ulterior premii și reduceri în valoare de 200 de lei. Astfel, la prima cumpărătură cu cardul BT Star Forte pe site-ul www.quickmobile.ro sunt acordate 100 de puncte Star, în valoare de 100 de lei, iar pentru cumpărarea de produse în valoare de minim 500 de lei din oferta QuickMobile, retailer-ul acordă o reducere de 100 de lei, sub formă de voucher.

Campania pentru cardul BT Star Forte se desfăşoară în perioada cuprinsă între 15 decembrie 2014 şi 15 ianuarie 2015. Tranzacțiile cu cardul BT trebuie efectuate până în 31 martie 2015, dată până la care este valabil voucher-ul electronic oferit pentru cumpărăturile de minim 500 de lei de pe site-ul QuickMobile.

„Încercăm în permanență să fim aproape de clienții noștri și să le oferim acces la cele mai noi produse IT&C, în cel mai scurt timp. Parteneriatul cu Banca Transilvania ne permite să le oferim acestora reduceri și posibilitatea de a cumpăra în rate, încurajând totodată comerțul online, care reprezintă o parte importantă a business-ului QuickMobile”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Tudor Tiboc - director general QuickMobile (s)

Clienţii BT care au Star Forte primesc puncte STAR la fiecare cumpărătură cu respectivul card atât din țară, cât și din străinătate. Valoarea unui Punct STAR este de 1 leu, punctele acumulate putând fi folosite la alte cumpărături, la comercianții care fac parte din programul de loialitate al Băncii Transilvania, STAR. În cadrul acestei campanii, cardul Star Forte este emis gratuit de Banca Transilvania.

Cumpărăturile pe siteul QuickMobile pot fi făcute, de asemenea, în rate. BT şi QuickMobile pun la dispoziţia clienţilor posibilitatea de a achiziţiona produse în 12 rate fără dobândă.

s-ar putea sa-ti placa