Acasa Electrocasnice Ti-ai cumpara o masina de facut paine?!

Ti-ai cumpara o masina de facut paine?!

by Dragos Schiopu

De foarte multe ori am auzit in ultima perioada diferite controverse, care mai de care cu privire la masina de facut paine. Sunt persoane carora sa spunem ca le pasa ceea ce mananca si de aceea incearca sa-i achizitioneze tot felul de produse electrocasnice care sa vina in ajutorul lor. De cealalta parte sunt acei oameni, care se multumesc si cu alimentele si produsele de la magazin, fara sa se agite prea mult pentru sanatatea lor sau a familiei.

In plus de asta trebuie sa recunoastem ca sunt din ce in ce mai putini oameni care se preocupa de consecintele, pe care le poate avea o alimentatie nu tocmai potrivita atat pentru familie, cat si pentru ei. Dar nu despre tipul de alimentatie pe care il adopta oamenii vreau sa vorbesc, ci mai degraba despre masina de facut paine Panasonic SD-2511KXE.

Merita sa investesti intr-o masina de facut paine?

De obicei cand te gandesti sa faci o asemenea investitie iei in calcul doi factori importanti:

 • merita consumul pe care il poate avea aceasta masina de paine;
 • cat conteaza sanatatea familiei mele;

Daca va regasiti printre acele persoane care se preocupa in mod special de alimentatia celor din jur, aici nu prea avem ce sa mai adaugam. Dar daca ne referim strict la consum, atunci s-ar putea sa avem parte de o surpriza. Spre exemplu daca formati o familie din doi membrii si nu sunteti obsedati de ce mancati, nu cred ca aceasta masina de paine va poate ajuta prea mult, mai ales ca la un moment dat nu o sa ii mai vedeti utilitatea.

Dar daca aveti o familie formata din mai multi membrii si consumati foarte multa paine, atunci se poate intelege nevoia voastra pentru a achizitiona o masina de paine. Si pentru ca am lamurit aceasta situatie, cred ca cel mai bine ar fi sa discutam putin si despre masina de paine Panasonic SD-2511KXE. Mai intai de toate reamintesc faptul ca in aceste zile puteti achizitiona aceasta masina de paine cu o reducere de pana la 16%.

Caracteristici importante ale masinii de facut paine Panasonic SD-2511KXE

 • proces de coacere a painii complet automate;
 • senzor de temperatura;
 • dozator automat de ingrediente;
 • 17 tipuri de programe de coacere;

Senzor de temperatura – programele Panasonic de coacere a painii ajusteaza fiecare proces in functie de temperatura ambientala. Timpul total de coacere pentru fiecare program ramane acelasi, indiferent de conditiile de temperatura.

Dozator automat de ingrediente – dozatorul de drojdie injecteaza drojdia la momentul oportun, asemenea unui brutar priceput. Dozatorul de stafide si nuci distribuie fructe uscate, stafide, nuci si cereale. El asigura distribuirea egala in paine a ingredientelor adaugate.

17 tipuri de programe de coacere – trei retete noi (paine artizanala rustica, aluat rustic, paine rustica cu apa carbogazoaza) au fost adaugate pentru dumneavoastra. Puteti alege unul din cele trei niveluri de dimensiuni pentru paine si culoare pentru coaja, pentru a coace exact painea dorita.

Specificatii tehnice ale masinii de paine Panasonic SD-2511KXE

 • capacitate – 1200 g;
 • numar programe – 17;
 • culoare – negru;
 • dimensiuni (W x D x H) – 256 x 389 x 382 mm;
 • greutate – 7 kg;
 • program pentru pornire intarziata;

Mai trebuie sa stiti ca produsele coapte cu acest produs, Panasonic SD-2511KXE, pot fi consumate si dupa cateva zile, deoarece painea isi pastreaza calitatile si dupa doua, maxim trei zile. Masina de paine este usor de folosit si usor de curatat, astfel incat putem spune ca face o treaba excelenta.

s-ar putea sa-ti placa