Acasa Telefoane Pe 9 septembrie se lanseaza noul iPhone

Pe 9 septembrie se lanseaza noul iPhone

by Dragos Schiopu

Maine, 9 septembrie, cei de la iPhone vor scoate la lumina noul lor model de iPhone, mai exact, iPhone 6S. Telefon care va aduce cateva modificari esentiale, dar si alte cateva mofturi demne de un utilizator de produse Apple.

iphone6_2988853b_73881300O modificare foarte importanta va fi facuta ecranului, acesta devenind mai inteligent ca niciodata. Tehnologia este asemenatoare ca pe Apple Watch, iar ecranul va putea sa recunoasca trei tipuri de atingere. Mai exact, cu ajutorul a patru senzori de tipul 3D Touch, telefonul va putea sa recunoasca daca atingerea utilizatorului este una usoara sau mai puternica.

Aceste atingeri vor fi folosite pentru diferite activitati pe care le desfasuram pe smatphone, spre exemplu, o apasare fortata ne va putea afisa definitia unui cuvant, sau, de ce nu, sa salvezi o melodie intr-un playlist.

Trecand de tehnologia noului ecran, iPhone 6S va veni si cu o noua carcasa, care de data aceasta, spre bucuria utilizatorilor, nu se va indoi. Totodata, o alta caracteristica foarte importanta este camera cu care va veni dotat telefonul, aceasta putand sa realizeze fotografii la o rezolutie de 12 MP, iar ce este cel mai important, va utiliza senzorul RGBW produs de catre cei de la Sony, permitand dispozitivului sa filmeze 4K.

Daca camera principala va primi imbunatatiri, este bine de stiut ca si cea secundara va aduce noutati. Pe langa faptul ca va avea un senzor cu o rezolutie mai buna, va aduce noi performante si fotografiilor la lumina slaba.

Atat iPhone 6S cat si 6S Plus vor primi 2 GB memorie RAM suplimentara, dublu fata de generatia anterioara. In plus, incepand cu aceasta noua serie de dispozitive, Apple va utiliza chip-urile LPDDR4, oferind o viteza superioara fata de telefoanele precedente.

s-ar putea sa-ti placa