Acasa Telefoane Telefon 3D? Amazon ar putea lansa unul in curand!

Telefon 3D? Amazon ar putea lansa unul in curand!

by Dragos Schiopu

Compania americana Amazon este renumita pentru faptul ca lanseaza produse foarte bune la preturi foarte mici – chiar mai mici decat pretul de fabricatie. Dar de ce ar face acest lucru? Tactica este aceea ca produsele sa fie vandute pe site-ul Amazon, facandu-se profit de acolo! Americanii au de gand sa lanseze un telefon 3D fara a fi nevoie de ochelari, in luna iunie a acestui an. Anumite persoane sustin faptul ca telefonul va avea in partea din fata 4 camere si, cu ajutorul acestora, se poate crea un fel de imagine holografica .

Insa, faptul ca Amazon nu a comentat sau facut public vreun anunt despre acest zvon, lasa loc de interpretat, unii sustinand faptul ca succesul in urma tabletelor „Kindle” le-a fost de ajuns, altii spunand ca americanii ar trebui sa faca un nou pas spre extindere.

Untitled

Personal cred ca doar atunci cand Amazon va incepe sa trimita invitatii la un eveniment, putem fi siguri de faptul ca acest zvon este real! Daca acest zvon va fi adevarat, ramane de vazut daca un astfel de telefon va fura faima lui Motorola Moto G, care este laudat pentru faptul ca are dotari foarte bune pentru un pret foarte mic.

s-ar putea sa-ti placa