Acasa Jocuri Brothers: A Tale of Two Sons – review

Brothers: A Tale of Two Sons – review

by Dragos Schiopu

Brothers: A Tale of Two Sons a fost lansat in august 2013. A fost dezvoltat de Starbreeze Studios si publicat de 505 games pentru pasionatii de aventura. Jocul are ca principala arma de atac povestea, fascinanta, cu multe puzzle-uri si intelesuri ascunse. Partea audio, grafica si gameplay-ul sunt suficient de bune pentru o experienta placuta de joc. O urma de realitate este regasita in controlul personajelor, jocul neputand rula decat in mod dual – player(2 frati). Fiecare detaliu din joc a fost ales cu grija, elementele de aventura punandu-te direct in pielea personajelor.

Jocul ne prezinta povestea fantastica a doi frati ce pornesc într-o calatorie epica pentru a-si salva tatal bolnav. In decursul calatoriei le sunt puse in cale diferite obstacole. Monstri parca smulsi dintr-o lume de basm, animale salbatice pregatite sa isi obtina prada si oamenii rai ii incetinesc din drumul lor catre cautarea leacului potrivit. Personajele sunt puse sa treaca prin cele mai cumplite aventuri din viata lor. Prin zbor ,prin apa, si prin gheata, numai pentru a-si tine tatal in viata. Pe langa toate personajele negative sunt intalnite si personaje pozitive. Pasari care ii  trec in zbor catre un tinut urias, oameni gigant care ii ajuta la depasirea unor obstacole mai dificile si animale domestice pentru completarea puzzle-urilor.

Mediul ambiental din joc este bine ales, sunetul fiind una cu povestea. Totul este construit pentru aventura, pentru ceea ce un jucator adevarat cauta.

Trailer Brothers: A Tale of Two Sons

 

s-ar putea sa-ti placa