Acasa Telefoane Vrei o aplicatie care sa iti organizeze telefonul? Cover este solutia!

Vrei o aplicatie care sa iti organizeze telefonul? Cover este solutia!

by Dragos Schiopu

Cover este o aplicatie recnt lansata in Play Store si promite sa iti organizeze telefonul ca nici o alta aplicatie! Cum?

Sub sloganul „The fastest way to get to the right  apps at the right time”, programatorii aplicatiei promit ca aplicatia „Cover” va fi una dintre cele mai utile! COver invata unde folosesti aplicatiile tale preferate si le pune pe ecranul de blocare al terminalului tau Android pentru acces rapid. Asadar, cand esti in masina, pe ecranul tau vor fi Hartile, cand esti la munca, Cover va gasi aplicatii folositoare pentru acest mediu precum Chrome, Mail, Dropbox, Calculatorul sau Calendarul. De asemenea, cu setarile avansate ale aplicatiei, telefonul nu iti mai suna la servici ci doar vibreaza pentru a nu te deranja cand nu este momentul; cand esti acasa, telefonul intra in modul silentios cand dormi. O noua functie folositoare este accesul rapid intre aplicatii, fara a fi nevoie sa le inchizi.

horizontal_graphic

Deja aplicatia este foarte populara in toata lumea, desi, deocamdata se afla in stagiul beta (varianta neterminata) si pare a depasi orice fel de asteptari, uimind prin functiile inovatoare, dar si prin faptul ca in acelasi timp este simpla si paote fi folosita de toata lumea. Faptul ca este gratuita este de asemenea un avantaj major.

De mentionat faptul ca nu este disponibila pentru dispozitivele Apple cu sistemul de operare iOS.

In acest video puteti observa cat de utila este aplicatia:

s-ar putea sa-ti placa