Acasa Telefoane Telefoanele vechi de la Nokia inca se vand foarte bine

Telefoanele vechi de la Nokia inca se vand foarte bine

by Dragos Schiopu

ZD1CqxA

Cu totii am utilizat si inca mai utilizam telefoanele clasice de la Nokia. Sunt foarte bune, au o durata de viata a bateriei extrem de lunga si nu iti trebuiesc mari cunostinte ca sa le folosesti. Sunt unele dintre cele mai bine gandite telefoane, care au doar un singur scop si anume acela de telecomunicatii. Smarphone-urile din zilele noastre sunt intradevar mai inteligente, dar bateria acestora se consuma suficient de repede. Telefoanele produse la momentul de fata sunt mai degraba mici computere integrate intr-o carcasa de cativa centimetri, reprezinta tehnologia si ceea ce a reusit omul sa dezvolte intr-un timp atat de scurt.

Specialistii sunt de parere ca telefoanele mai vechi de la Nokia sunt intradevar mai bune dar au si un secret ascuns, cu cat tehnologia a evoluat cu atat si sistemele de urmarie s-au dezvoltat. Asta e concluzia la care au ajuns cercetatorii facand referire la numarul mare de telefoane Nokia clasice vandute in anul 2014. Vechile telefoane nu sunt dotate cu Bluetooth, gps, si alte sisteme de urmarie ceea ce le ofera din start un mare avantaj. Cu cat telefonul este mai putin avansat in tehnologie cu atat politistilor le va fi mai greu sa le gaseasca.

La momentul de fata cel mai cautat telefon este Nokia 8210, reprezinta cel mai mic model fabricat vreodata de finlandezi din acea perioada, are o vechime de 16 ani(fabricat in anul 1999) dar inca se mai cauta si se vinde foarte bine. Nu este unul dintre cele mai dotate telefoane de la acea perioada, nu are un ecran color, aplicatii sau prea multe functii, insa are doua mari avantaje. Bateria tine zile intregi, iar dimensiunile acestuia sunt foarte mici. Tot mai multe persoane toxicomane din America si-au dat vechile telefoane in schimbul drogurilor.

Nu va ganditi insa ca puteti vinde acest telefon cu zeci de milioane, la noi in Romania nu sunt foarte multe persoane ce ar fi interesate de un astfel de telefon pentru al folosi pentru savarsirea de fapte ilegale, mai degraba ar fi folosit doar pentru functiile simple si durata lunga de viata a bateriei.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Dante Flori 01-02-2015 - 10:54

Eu am auzit ca se cauta asemenea telefoane in Anglia pretul lor ajunge si pana la 1000 de euro dar trebuie sa fie nefolosite.

Comentariile sunt inchise.