Acasa Tehnologie Telefoane Nokia emblematice

Telefoane Nokia emblematice

by Dragos Schiopu

Un top cu telefoanele Nokia emblematice, de-a lungul timpului:

Nokia 3210

Un telefon simplu, cu ecran monocrom, cu fețe interschimbabile și cu un design surprinzător: Nokia 3210. Rezistent la căzături și cu o durată imensă de viață a bateriei.

Nokia 9300 Communicator

Lansat în 2005, Nokia 9300 Communicator este o versiune mai mică a Nokia 9500 Communicator, fiind un fel de mic notebook. 9300 se adresa segmentului business. Urmașul său este astăzi celebrul Nokia E7 (îl găsiți în magazine la 1749.90 lei).

Nokia N95

Un telefon unic, cu un design modern. Are un mecanism 2-way sliding ce permite accesul rapid la tastele multimedia, dar și la tastele numerice. După șase ani de la lansare, acest telefon este încă folosit în întreaga lume, arătând astfel calitatea și durabilitatea unui telefon Nokia.

Nokia E71

E71 este unul dintre primele telefoane din seria E, serie dedicată segmentului business. Vine cu o tastatură full QWERTY pentru o scriere super rapidă și un design atrăgător. Urmașul său este astăzi E6 (costă aproximativ 1300 lei) care vine cu noul sistem de operare Symbian Anna.

Nokia N9

N9 reprezintă o nouă etapă în designul telefoanelor Nokia: un telefon fără butoane frontale, care funcționează pe principiul „swipe„. Sistemul său de operare reprezintă o evoluție din punct de vedere al sistemelor de operare de pe piață, având o interfață fluidă, cu un UI excelent structurat.
Aș mai adăuga eu:

Nokia 3310

De ce 3310? Pentru că a fost un telefon extrem de popular la noi. A fost o perioadă când toată lumea avea 3310! Până și eu am avut unul. Vă mai amintiți de el?

s-ar putea sa-ti placa