Acasa Tehnologie Recuperare date (II)

Recuperare date (II)

by Dragos Schiopu

Un alt soft foarte bun pentru recuperarea datelor șterse accidental este și Pandora File Recovery. Pandora are câteva funcții mai avansate decât Data Recovery și este oferit gratuit de către producătorul său.

Cum funcționează?

Se selectează partiția care conținea fișierele șterse accidental, iar Pandora va începe să scaneze automat partiți, afișând în fereastra din dreapta fișierele găsite. Pentru recuperarea unui fișier, se dă click dreapta pe acesta, iar din meniul contextual se selectează „Recover to” și se va alege folder-ul în care se va salva fișierul recuperat.

Pandora permite recuperarea fișierelor multimedia (audio, video, imagini), a documentelor, fișierelor arhivate, ascunse, criptate și recunoaște sistemele de fișier FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 și NTFS/EFS. Pandora este compatibil cu Windows 7 (testat personal, rata de recuperare 100%), Windows Vista, Windows XP, Windows 2003 și Windows 2000.

Programul poate fi descărcat gratuit de aici.

IMPORTANT! Dacă ai reușit să ștergi accidental un fișier de pe o partiție, nu mai lucra pe acea partiție până la recuperarea lui sau riști să suprascri zona în care fișierul a fost stocat cu altceva, făcând imposibilă recuperarea lui ulterioară.

s-ar putea sa-ti placa

0 comentariu

Adidasi Originali 05-09-2011 - 11:13

interesant softul poti folosi si acronix care e foarte bun