Acasa Tehnologie Tehnologia te ajuta sa fii mereu alaturi de cei dragi

Tehnologia te ajuta sa fii mereu alaturi de cei dragi

by Dragos Schiopu

ccTehnologia a avansat mult, iar acest lucru ne avantajeaza pe toti. In aceste timpuri in care munca sau alte activitati ne pot desparti pentru anumite perioade de cei dragi, nu exista nimic mai placut decat momentul in care poti lua legatura cu acestia. Pe vremea strabunicilor nostri, oamenii aflati la mari distante unii de altii isi trimiteau scrisori pentru a tine legatura, acum datorita avansului tehnologic avem numeroase modalitati prin care putem tine mereu legatura cu cei dragi.

Avand in vedere faptul ca Ziua Indragostitilor se apropie destul de repede, specialistii au incercat sa aduca in discutie cateva mici trucuri pentru ca toti cei care se afla la mari distante de cei dragi sa se simta mai aproape unii de altii. Acestia sunt de parere ca nu este nimic in neregula atunci cand vine vorba de a trimite mesaje scrise persoanei iubite, sau in convorbirile telefonice, dar considera ca cele mai bune sunt apelurile video, prin intermediul carora nu pot aparea confuzii, precum cele create de trimiterea unui anumit emoticon intr-un mesaj.lt

Uneori multe persoane se simt foarte departe de casa tocmai datorita faptului ca cei dragi lor nu impartasesc mai multe imagini, filmari sau alte lucruri cu ei, care iar face sa se simta ca acasa. Pentru aceasta mica problema exista o solutie simpla, cunoscuta de toti. Cele mai interesante si utilizate sunt site-urile de socializare, unde poti posta fotografii, sau alte lucruri, de asemenea Instagram, o aplicatie foarte utilizata unde poti posta imagini si videoclipuri scurte, iar cei dragi nici nu isi vor da seama ca sunt departe de casa, iar toate acestea ii vor ajuta sa se concentreze mai bine la munca lor pana cand vor reveni la cei dragi.

In magazinele de aplicatii intalnim cam tot felul de aplicatii, iar aplicatiile pentru cupluri nu lipsesc nici ele. Una dintre cele mai interesante aplicatii fiind aplicatia Couple, care cuprinde o serie de facilitati precum un calendar pentru a planui anumite evenimente, notite speciale pentru a-i aminti persoanei dragi ce are de facut si multe altele. Dar cea mai interesanta caracteristica este reprezentata de „thumbkiss”, prin care trebuie doar sa pui degetul pe ecranul telefonului si sa astepti ca persoana iubita sa faca acelasi lucru de pe dispozitivul lui, atunci cand apasati acelasi loc pe ecran, amprenta se coloreaza in rosu si telefonul vibreaza, lucru destul de placut prin intermediul caruia putem spune ca se creeaza o anumita legatura.

Alte aplicatii pentru cupluri sunt reprezentate de Avocado si Romantimatic pentru utilizatorii dispozitivelor cu iOS.

s-ar putea sa-ti placa