Acasa Telefoane Noi informatii despre Windows Phone 8.1

Noi informatii despre Windows Phone 8.1

by Dragos Schiopu

Men are silhouetted against a video screen with an Nokia logo as he poses with an Nokia Lumia 820 and Samsung S4 smartphones in this photo illustration taken in the central Bosnian town of ZenicaO persoana care are acces la partea de software a celor de la Nokia a dezvaluit cateva lucruri despre noua versiune de Windows pentru mobil.

Windows Phone 8.1 va impartasi acelasi cod ca versiunile precedente, ajutand prin acest fel dezvoltatorii de a crea mai usor aplicatii pentru dispozitivele inteligente.

Marti, un dezvoltator a mai aratat ca noul Windows Phone 8.1 va avea mult mai multe caracteristici inovatoare. Prin aceasta noua versiune se va pune un mare accent pe dezvoltarea de noi aplicatii, acestia chiar aducand foarte multe imbunatatiri din acest punct de vedere. Pe langa, mai multe rapoarte recente de la Windows sugereaza ca Microsoft are ca scop eliberarea a o serie de actualizari pana in anul 2015.

Cu ce mai vine Windows Phone 8.1?

-Un lucru foarte bun la aceasta noua versiune vine chiar de la YouTube. Aceasta versiune promite sa redea clipuri video incorporate in paginile web fara a mai fi nevoie de o alta aplicatie separata pentru a face acest lucru foarte banal.

-De asemenea, utilizatorii vor putea instala aplicatii direct pe un card SD dar si sa fotografieze in mai multe moduri.

-Aplicatiile vor putea fi inchise trecand in jos pe acestea.

-Microsoft va oferi utilizatorilor un asistent cu suport pentru comenzile noastre vocale, nu se stie inca foarte multe, vom afla cu siguranta mai multe detalii abia la lansarea oficiala, cu toate acestea, acest asistent va purta numele de Cortana.

Deocamdata acestea sunt majoritatea informatiilor care au aparut pe internet pana in acest moment. Ma voi documenta mai mult pe baza subiectului si cand vor aparea noutati voi actualiza articolul de fata, asa ca, va recomand sa ramaneti aproape.

 

s-ar putea sa-ti placa