Acasa Telefoane Te-ai saturat sa astepti ore intregi ca telefonul sa ti se incarce? Aflati despre un nou incarcator inovativ!

Te-ai saturat sa astepti ore intregi ca telefonul sa ti se incarce? Aflati despre un nou incarcator inovativ!

by Dragos Schiopu

Bateria – cea mai mare problema a smartphone-urilor. Ecranul, aplicatiile, dar si muzica iti pot termina bateria, care, odata pusa la incarcat ii poate lua pana la 4-5 ore sa se incarce 100%, ceea ce este relativ un timp lung.

O companie israeliana dezvolta un incarcator-minune care va fi capabil sa iti incarce smartphone-ul in doar 30 de secunde! Suna prea bine, nu? Vestea cea rea este ca acesti dezvoltatori au anuntat faptul ca acest incarcator va ajunge pe piata abia peste 2 ani, cand dezvoltarea acestuia va ajunge in stadiile finale.

maxresdefault

Ok, dar cum este asa ceva posibil? Din informatiile impartasite, incarcatorul foloseste un set special de conductori biologici care permit incarcarea bateriei oricarui smartphone in doar 30 de secunde, o tehnologie avansata, dar care suna foarte bine!

Avand in vedere ca incarcatoarele de astazi sunt ieftine, pretul acestor incarcatoare revolutionare va fi probabil dublu (undeva la 20$) pret care, dupa parerea mea, este foarte mic, in raport cu ceea ce ofera (cel putin teoretic, inca). Dezvoltatorii sustin faptul ca acest incarcator va fi disponibil pentru majoritatea telefoanelor importante. Marea lor problema ar fi faptul ca Apple ar putea lansa un produs asemanator inainte de ei, iar toata faima sa se duca la Apple.

Am atasat un video care ne arata cum functioneaza acest incarcator care promite multe. Testul este facut pe un Samsung Galaxy S III.

s-ar putea sa-ti placa