Acasa Telefoane „Unboxing” OnePlus One

„Unboxing” OnePlus One

by Dragos Schiopu

Cei de la OnePlus stiu cum sa isi promoveze viitorul telefon One astfel incat sa nu investeasca in publicitate care costa foarte mult, dar telefonul lor sa fie in centrul atentiei. Acum avem parte de un „unboxing” pentru OnePlus One. Ei bine, nu este chiar ceea ce doreau multi sa vada, dar ne putem face o idee despre viitorul telefon.

oneplus one cya

Steve Kondik este omul care a fondat Cyanogen si se pare ca avem parte de la el de un unboxing pentru OnePlus One. Acesta ne prezinta cutia in care se gaseste smartphone-ul OnePlus. Poate ca nu il arata, dar ideea de a mentine telefonul in paginile site-urilor de stiri este o metoda foarte buna de promovare gratuita. OnePlus va fi un smartphone la fel de bun sau chiar mai bun decat Galaxy S5 dar va avea un pret sub 400 de dolari. Pe langa pret care este foarte bun, telefonul mai are un atuu, sistemul de operare. Vorbim tot de Android, dar telefonul vine direct cu CyanogenMod ceea ce inseamna ca nu mai avem nevoie de root.

Pretul de doar 400 de dolari (sau mai putin, dar este cam greu sa credem ca telefonul va costa mai putin de 400 de dolari) si faptul ca telefonul va veni direct cu CyanogenMod va fi o lovitura pentru piata smartphone-urilor. Telefonul este dotat cu acelasi procesor ca pe HTC One M8, Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5, etc, deci va fi un telefon de top la un pret extrem de mic, cam jumatate din pretul telefoanelor produse de marii producatori. Mai jos aveti si acest „unboxing”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=JT58ovCWUi4]

 

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Marius 22-05-2014 - 06:36

Petre Danut Andrei, informatiile matale nu mai sunt de actualitate … Multe modifiari au aparut intre timp.

Comentariile sunt inchise.