Acasa Tehnologie TaxiQ – cel mai nou serviciu de chemat taxiul in Bucuresti

TaxiQ – cel mai nou serviciu de chemat taxiul in Bucuresti

by Dragos Schiopu

 A aparut o noua aplicatie de chemat taxiuri prin intermediul  mediului online. Fie ca esti pe tableta, smartphone sau laptop, iti poti alege  soferul care  sa te duca la locul dorit. Doar accesezi aplicatia TaxiQ, initiezi comanda si  ti se vor afisa  toti taximetristii aflati cel mai aproape de  locul in care te afli.

Deocamdata aplicatia ofera cartea de vizita pentru numai 100 de soferi de la diferite companii de taxi. Acesta este un dezavantaj care va fi remediat cu timpul in cazul in care aplicatia va prinde la public si serviciul se va dezvolta. In acest scop dezvoltatorii afirma ca serviciul va ajunge in scurt timp sa acopere aproximativ 1000 de taximetristi de la firmele licentiate din capitala.

Un avantaj este faptul ca dupa finalizarea cursei soferul de taxi primeste calificative din partea  clientilor, care ii vor imbunatati sau nu media generala primita de-a lungul timpului.

Tot la capitolul avantaje putem trece serviciile oferite de fiecare sofer de taxi si masina acestuia. Din cartea de vizita pe care o gasim prin intermediul aplicatiei TaxiQ, putem afla daca taxiul pe care il vom lua are sau nu aer conditionat, spatiu pentru bagaje voluminoase, posibilitatea de transport animale, sau alte cerinte la care sunt atenti clientii.

Cum functioneaza sistemul?

Clientul lanseaza comanda prin intermediul aplicatiei, alegandu-si soferul preferat, din cei disponibili in zona sa.  In cel mult 45 de secunde  se primeste raspunsul preluarii comenzii, insotit de timpul aproximativ in care taxiul ne poate prelua.  Daca suntem de acord confirmam si deja comanda este inregistrata si taxiul vine in locul in care ne aflam.

In acest moment aplicatia  TaxiQ poate fi descarcata  de pe  Google Play Store sau Apple Store.

s-ar putea sa-ti placa