Acasa Telefoane Tastatura din hartie pentru iPhone

Tastatura din hartie pentru iPhone

by Dragos Schiopu

Aceasta tastatura se numeste Paper Keyboard si te lasa la propriu cu gura cascata inca de la primele teste.paper keyboard tastatura

Aplicatia Paper Keyboard care ruleaza pe iOS se poate descarca gratuit din AppStore. Probabil a fost creata pentru a ii lasa pe sceptici cu un gand ca mai sunt multe de inventat, si ca nu s-a ajuns la un nivel de saturatie. Tastatura aceasta este incredibila, am ramas uimit cum functioneaza, utilizand doar camera frontala de la iPhone.

Dupa ce aplicatia a fost descarcata si instalata in telefonul inteligent, in meniu veti putea descarca un fisier de tip PDF, care mai apoi, va fi printat pe o coala alba de hartie, proces care nu dureaza mai mult de 5 minute (in caz ca nu aveti o imprimanta in casa, procesul intradevar devine mai complicat). Dupa ce tastatura a fost printata, nu ramane nimic de facut decat sa fie pusa la treaba.

Tastatura (bucata de hartie A4) se va intinde pe o masa, neaparat sa fie neteda pentru a nu aparea diferite probleme in testarea acestei aplicatii. Dupa care, asezam telefonul pe hartie, in partea stanga sus si cu camera frontala asezata catre dreapta. De aici, veti putea intra in lumea acestei aplicatii.

Cu ajutorul algoritmilor bine definiti, aplicatia va putea detecta pozitia unde utilizatorul apasa. Cu aceasta aplicatie, puteti juca mai multe jocuri, sa vorbiti cu prietenii prin chat, trimiteti e-mailuri, dar si sa scrieti orice cu ajutorul acesteia.

Cu versiunea gratuita, veti putea juca doar doua jocuri si sa scrieti, pentru chat si celelalte facilitati va trebui sa treceti la next level.

Aveti mai jos si un test video al acestei aplicatii, daca intampinati diferite probleme, va sugerez sa il vizionati.

Acum daca descarcati aplicatia din AppStore veti putea beneficia de doua zile de un asa numit discount. Adica veti putea juca pentru doua zile toate jocurile gratuit. – editie limitata

s-ar putea sa-ti placa