Acasa Telefoane S-a lansat oficial Moto G

S-a lansat oficial Moto G

by Dragos Schiopu

motoMotorola a lansat oficial pe 13 noiembrie un nou telefon foarte interesant. Este vorba de Moto G, un nou telefon scos de Google care se claseaza in varful clasamentului in momentul cand se vorbeste de un raport calitate – pret.

Telefonul vine in mai multe culori si doua variante, una de 8 GB la pretul de 179 dolari si una de 16 GB la pretul de 199 de dolari. Facand o comparatie, diferenta este insesizabila intre cele doua variante.

Se pare ca Google a adoptat un concept pe placul tuturor, ieftin si bun. Putem trece aici telefoane ca Nexus 4 si 5, dar nu putem exclude nici Nexus 7 (ambele variante) cat si Nexus 10, totodata, lista o putem incheia acum cu noul model Moto G.

Vine cu un ecran de 4,5″ la rezolutia de 1280 x 720, procesor quad-core de 1.2GHz, 1 GB memorie RAM, camera principala de 5 MP cu flash si inregistrare video 720p. Camera frontala se supune si ea acelorasi reguli, inregistrand la aceeasi rezolutie, insa este de 1,3 MP. La baterie sta relativ bine, avand 2070 mAh si merita mentionata si greutatea acestuia de 143g.

Vine preinstalat cu sistemul de operare Android 4.3 Jellybean, insa cei de la Motorola au promis ca la inceputul anului 2014 acest dispozitiv va primi un update cu versiunea de Android 4.4 KitKat.

Moto G are un design elegant si confortabil, cu niste colturi usor rotunjite, 19 oprtiuni de personalizare, cat si ceea ce ii ofera un titlu de telefon „colorat”, se poate alege in sapte culori (vorbind de carcasa).

Moto G se vinde deja in Brazilia si parti din Europa si in cel mai scurt timp vor fi disponibile in toata America Latina, Europa, Canada si parti ale Asiei. Acesta va fi disponibil in Statele Unite, India, Orientul Mijlociu și Asia mai mult de la începutul lunii ianuarie. Moto G va fi in mai mult de 30 de tari cu 60 de parteneri pana in 2014.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.