Acasa Jocuri Pot rula acest joc?

Pot rula acest joc?

by Dragos Schiopu

can-you-run-it-report„Pot rula acest joc?”, asa suna intrebarea gamerilor de ocazie, care nu sunt intotdeauna in pas cu ultimele modele de placi video sau procesoare.

„Can You RUN It” te va putea ajuta in testarea calculatorului tau cu diferite jocuri. Acest program online se poate accesa de aici! Se foloseste foarte usor:

-avem nevoie ca Java sa fie instalat pe calculatorul in cauza
-in momentul testarii se descarca ceva in calculator, dar dupa ce testul a fost realizat, totul se va sterge automat, neinregistrand diferite date personale
-aplicatia nu este sub nicio forma de tip spyware sau adware.
-ar fi indicat ca firewall-ul sa fie oprit in momentul analizei, este posibil ca aplicatia sa nu poata sa-si realizeze treaba si sa nu va acorde un rezultat.

Cum este specificat si mai sus, totul se foloseste foarte usor si rapid. In primul rand, intram la adresa specificata mai sus si la Search for a game, selectam jocul dorit. Sunt uimit ca sunt cam toate jocurile importante, chiar si cele noi aparute. Navigarea este destul de usoara, pe la inceput, trebuia sa faci antrenament de scrolare in jos pentru a gasi jocul dorit, insa acum se poate introduce direct numele.

Dupa ce ati gasit jocul dorit, apasam „Can You RUN It”, Odata apasat se va deschide o noua fereastra cu trei optiuni: Automatic Detection (cea mai folosita, iti va analiza direct calculatorul si iti va arata in cel mai scurt timp rezultatul), Desktop Application (aici se va descarca pe PC o aplicatie, daca alegeti varianta aceasta nu mai aveti nevoie de Java), si View Requirements (aici doar arata cerintele, urmand mai apoi ca concluzile sa fie trase de utilizator).

Dupa ce ati selectat una dintre primele doua optiuni, calculatorul dumneavoastra va fi scanat, componenta cu componenta, si va afisa pe ecran imediat rezultatul testului, daca PC-ul este apt sau nu pentru acel joc. In caz ca primiti un raspuns negativ, veti vedea care sunt cerintele minime, dar si cerintele pentru o rulare la nivel inalt.

s-ar putea sa-ti placa