Acasa Telefoane TAG Heuer un telefon cu autonomie ”infinita”

TAG Heuer un telefon cu autonomie ”infinita”

by Dragos Schiopu

TAG Heuer este o companie ce produce ceasuri si ochelari de lux cu un pret ridicat, dar a mai lansat cateva telefoane din categoria premium. Materialele utilizate sunt de cea mai inalta calitate, dar si preturile sunt de top.

TAG Heuer Meridiist Infinite

Telefonul TAG Heuer Meridiist Infinite promite ca nu se va descarca niciodata. Bateria nu are nimic legat de capacitatea telefonului de a nu se descarca. Secretul consta in celula fotovoltaica amplasata intre panoul de protectie si display-ul telefonului. Astfel telefonul se incarca continuu ceea ce in mod teoretic nu va lasa telefonul sa se descarce niciodata. Nici pretul telefonului nu va fi mic, el va costa cateva mii de dolari, dar TAG nu se adreseaza publicului larg fiind o companie ce creeaza doar ceasuri de lux si uneori si telefoane.

Compania nu a oferit detalii legate de hardware, dar dupa cum arata telefonul nu putem vorbi despre un smartphone ci doar de un telefon de lux. Telefonul este construit din titan si fibra de carbon si are si piele de crocodil. Ecranul are doar 2.4 inci cu o rezolutie de 320×240 pixeli si are o memorie interna de 8GB. Camera are doar 5MP pentru un terminal care va costa atat de mult. Acest telefon este mai mult un accesoriu decat un terminal mobil.

Daca vreti sa vedeti ce videoclip a facut compania pentru noul lor device il puteti urmari mai jos.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Hp3ODf28PaE]

s-ar putea sa-ti placa