Acasa Diverse CCleaner pentru Android disponibil in versiunea Beta

CCleaner pentru Android disponibil in versiunea Beta

by Dragos Schiopu

CCleaner este cel mai popular program de mentenanta pentru Windows, iar echipa de la Piriform a anuntat pe 8 martie 2013 ca lucreaza la CCleaner pentru cel mai popular sistem de operare mobil, Android. Dezvoltatorii aplicatiei spuneau in 2013 ca aplicatia pentru terminalele mobile va fi foarte usor de utilizat avand o interfata intuitiva.

CCleaner Android 2

CCleaner AndroidCred ca fiecare dintre noi a avut instalat sau inca are instalat CCleaner in calculator. Programul este foarte bun si are foarte multe optiuni de optimizare. Celebrul CCleaner este disponibil acum in versiunea Beta pentru Android. Pentru a putea fi instalat trebuie sa va inscrieti pe pagina oficiala a celor de la Piriform de Google Plus. Dupa ce va inscrieti la pagina lor de Google Plus puteti deveni un beta tester si puteti lasa comentarii daca intalniti erori.

Funtionalitatea CCleaner pentru Android nu se rezuma doar la o simpla optimizare a sistemului de operare ci are mai multe optiuni printre care curatarea istoricului din browser, stergerea tuturor mesajelor si a apelurilor, curatarea memoriei cache a aplicatiilor, continutul din clipboard, etc. CCleaner poate arata si o imagine de ansamblu asupra terminalului vostru ceea ce arata ca aplicatia va fi mult mai mult decat un simplu program de mentenanta.

Ramane de vazut cand va fi lansata prima versiune finala si cati utilizatori o vor descarca. Cu siguranta aplicatia isi va face la fel de bine treaba ca si cea de pe calculator.

s-ar putea sa-ti placa