Acasa Portabile Tableta Viva H1003 LTE un adevarat suport pentru ceea ce inseamna scoala viitorului

Tableta Viva H1003 LTE un adevarat suport pentru ceea ce inseamna scoala viitorului

by Dragos Schiopu

Compania Allview a anunțat lansarea unui nou dispozitiv care vine in sprijinul copiilor. Mai exact este vorba despre noua tableta Viva H1003 LTE. Tableta detine un display de 10.1 inch, aplicatia AVI preinstalata, conectivitate 4G, dar si cel mai nou sistem de operare Android 10, care printre multe altele asigura in mod gratuit accesul la diferite aplicatii educationale. Avand in vedere ca vorbim despre o scoala a viitorului care in ultimul timp s-a mutat in mediul online, General Manager Allview, Lucian Peticila a afirmat:

„Invatamantul cunoaste o noua forma de dezvoltare, prin imbinarea sistemului clasic, cu cel online. Din acest motiv, compania Allview isi doreste sa vina in sprijinul utilizatorilor de tehnologie din Romania (parinti, elevi, profesori), prin dezvoltarea asistentului vocal AVI cu noi skill-uri in aria educationala. Noua tableta Viva H1003 LTE, ofera posibilitatea elevilor de a continua studiul in contextul actual, beneficiind astfel si de o „culegere” virtuala.”

AVI – ajutor neasteptat pentru profesori si elevi

Fiind singurul asistent vocal in limba romana, AVI este capabil sa interactioneze cu utilizatorul oferindu-i astfel raspunsuri la intrebari care au legatura cu intreaga programa scolara. Totodata aceasta poate genera teste de cultura generala doar printr-o simpla comanda vocala. AVI ii ajuta pe profesori oferind acces la multiple resurse multimedia, iar pe copii ii poate atrage mult mai mult decat invatamantul clasic oferindu-le un invatat interactiv. De asemenea AVI ii poate ajuta pe elevii de toate varstele oferindu-le avantaje diferite printre care: dobandirea si imbunatatirea cunostintelor, antrenarea in procesul de invatare, sursa de invatare usor de accesat, dar si multe altele.

Garantarea conectivitatii

Ceea ce este foarte important este faptul ca tableta Viva H1003 LTE ofera conectivitate 4G, astfel incat utilizatorii sa poata beneficia de conectivitate mobila oriunde si oricand. Printre multe altele, tableta mai ofera si suport pentru multitasking cu ajutorul functiei Split Screen. Ba mai mult decat atat camera principala de 5 MP si camera frontala va pot fi de ajutor in realizarea apelurilor video, asigurand astfel libertatea de a interactiona live de oriunde.

Performantele tabletei Viva H1003 LTE

Gadgetul are parte de un procesor Quad Core cu frecventa de pana la 1,5 GHz, care este sustinut de o memorie RAM de 2GB, astfel asigurand o utilizare eficienta fara sa aiba parte de intreruperi. Tot aici trebuie sa mai adaugam si memoria flash de 16GB care poate fi extinsa pana la 64GB, cu ajutorul unui card microSD. Display-ul de 10.1 inch are o rezolutie de 1280 x 800 pixeli HD, asigurand unghiuri largi de vizualizare.

Totodata imaginile care sunt redate au culori naturale si contraste optime. In cadrul acestui capitol trebuie sa mai spunem ca bateria are o capacitate de 5000mAh, astfel asigurand autonomia necesara unei utilizari indelungate de pana la 650 de minute. De altfel pentru cei interesati tableta Viva H1003 LTE va putea fi disponibila spre sfarsitul lunii august la un pret recomandat de aproximativ 649 lei. Mai multe detalii despre toate acestea puteti gasi pe Allview.

s-ar putea sa-ti placa