Acasa Tehnologie Swash, tehnologia care te scapa de calcatul hainelor

Swash, tehnologia care te scapa de calcatul hainelor

by Dragos Schiopu

Swash este proiectul comun al celor de la Whirlpool si al celor de la Procter&Gamble. Acesta este destinat uscarii, improspatarii si calcarii hainelor tale.

swash2

Cred ca fiecare dintre noi am avut cel putin o singura data in viata un accident cu masina de calcat in urma caruia ne-am deteriorat iremediabil un articol de imbracaminte. Personal, cred ca numai in ultimul an am avut doua astfel de accidente asa ca un aparat cum este Swash mi-ar fi mai mult decat util.

Acesta are nevoie de doar 10 minute pentru a usca, improspata si calca o piesa vestimentara. Spun una pentru ca Swash are o capacitate de actiune pentru un singur articol de imbracaminte daca se doreste tratarea pe ambele fete. Daca doresti sa tratezi doar o singura parte, atunci poti folosi Swash pentru doua haine.

Sistemul SWASH are nevoie doar de o priza standard de 120 de Volti, neavand nevoie nici de apa nici de canalizare, ventilatie sau alte interventii profesionale.

„Am stat de vorba cu mii de oameni in ultimii ani, care ne-au spus ca tanjesc dupa o modalitate de a putea avea grija de hainele lor, in confortul casei lor, la calitatea data de curatatoriile specializate. Pana in ziua de azi nu a existat, concret, o solutie eficienta. Suntem incantati de faptul ca SWASH este exact ceea ce asteptau si chiar mai mult”, a declarat Charles Pierce, presedintele P&G New Business Creation.

Potrivit acestuia, „timpul pe care tu il aloci unui dus obisnuit este suficient ca hainele tale sa fie gata de purtat”.

swash

Detalii despre modul de actiune al Swash sunt disponibile in videoclipul de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=EJtZiGb5nEU

Alte detalii gasiti pe site-ul oficial al Swash sau pe pagina de Facebook a acestuia.

Pretul este de aproximativ 500 de dolari.
Desi nu am reusit sa gasesc sectiunea de comanda de pe site, pentru a va indruma in caz ca doriti sa o achizitionati, voi urmari cu interes produsul acesta pentru ca stiu ca mi-ar fi foarte util.

[ via Manafu.ro ]

s-ar putea sa-ti placa