Acasa Telefoane Samsung pregateste Android 5.1 Lollipop pentru Samsung Galaxy S6 si S6 Edge

Samsung pregateste Android 5.1 Lollipop pentru Samsung Galaxy S6 si S6 Edge

by Dragos Schiopu

Samsung a actualizat o multime de dispozitive la versiunea de Android Lollipop, dar toate dispozitivele au fost unele high-end. Celelalte modele mai au de asteptat pentru versiunea Lollipop. Compania lucreaza la versiunea 5.0 Lollipop pentru modelul Samsung Galaxy Mega 2  si Galaxy Core Prime iar de astazi compania a inceput sa pregateasca versiunea 5.1 Lollipop pentru dispozitivele Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge.

samsung-galaxy-s6

Potrivit blog-ului Sammobile, cei de la Samsung pregatesc versiunea 5.1 Lollipop a Android pentru cele 2 noi dispozitive prezentate la MWC 2015, Samsung Galaxy S6 si S6 Edge. La lansarea modelelor Galaxy S6 si S6 Edge rulau versiunea 5.0 a Android dar in urmatorul update vor primi versiunea 5.1 a Android toti utilizatorii modelelor Galaxy S6 si S6 Edge cat si modelul Samsung Galaxy Grand Prime. Versiunea 5.1 nu este o versiune majora a versiunii anterioare, ea aduce nou doar cateva bug-uri fixate si cateva imbunatatiri de performanta.

Lucrand la versiunea 5.0 Lollipop pentru modelul Samsung Galaxy Media 2, fanii Samsung asteapta si un update la versiunea 5.0 a Android pentru dispozitivul Samsung Galaxy Note 2. Momentan Samsung nu a precizat daca update-ul la versiunea 5.0 va fi disponibil si pentru dispozitivul Note 2.

Se pare ca cei de la Samsung vor sa isi indrepte atentia si catre dispozitivele mid-rang dar momentan nu se cunosc detalii despre data in care vor fi disponibile update-urile.

Modelele Galaxy S6 si S6 Edge sunt cele mai high-end dispozitive Samsung lansate anul acesta. Ambele modele dispun de o memorie Ram de 3 GB, un display de 5.1 inch, Quad HD Super Amoled cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. La partea de memorie interna, ambele modele vin in 3 versiuni, versiunea cu 32, 64 si 128 GB. Bateria este un plus important al ambelor modele, o incarcare de 10 minute promite o autonomie in care poti viziona un film confortabil. Ambele modele vin cu tehnologia Samsung Knox care ofera o securitate a telefonului cu ajutorul amprentelor.

Momentan ambele modele nu se pot cumpara din Romania, dar ele sunt disponibile pentru precomanda la Emag. Daca va intereseaza un astfel de model puteti verifica aceasta lista si sa va alegeti modelul preferat pentru precomanda.

s-ar putea sa-ti placa