Acasa Portabile Stim cand va fi lansat Apple Watch

Stim cand va fi lansat Apple Watch

by Dragos Schiopu

Inca de cand ceasul inteligent al celor de la Apple, Apple Watch, a fost anuntat, au aparut o multime de zvonuri legate de specificatiile acestuia precum si de data de lansare. Tot atunci cand Apple Watch a fost anuntat, oficialii Apple nu au zis decat faptul ca acesta va fi lansat la inceputul acestui an, nespecificand insa nici o data anume. Se pare insa ca dezvoltatorii s-au saturat de zvonurile care umbla pe internet si, ca sa alunge nerabdarea si curiozitatea iubitorilor de tehnologie, recent au anuntat data de lansare a ceasului inteligent Apple Watch.

Recent a avut loc o conferinta in care cei de la Apple au anuntat rezultatele financiare pe ultimul trimestru fiscal din 2014. In intermediul acestei conferinte a mai fost facut insa un anunt care dezvaluie data de lansare Apple Watch. Mai exact, se pare ca ne vom putea bucura de Apple Watch abia in luna aprilie, chiar daca zvonurile anuntau faptul ca va fi lansat de Valentine`s Day. Din pacate nu stim insa data exacta a lansarii insa macar suntem siguri de faptul ca vom mai avea cateva luni de asteptat.

Totusi anuntul a enervat cateva persoane care au fost nemultumite de faptul ca luna aprilie nu este chiar la inceputul 2015, astfel incat cei de la Apple nu si-au respectat promisiunea facuta la inceputul anului.

140909142343-apple-watch-620xa

s-ar putea sa-ti placa