Acasa Diverse Twitter se baga in razboiul aplicatiilor de mesagerie

Twitter se baga in razboiul aplicatiilor de mesagerie

by Dragos Schiopu

twitter_london

Daca pana acum Whatsapp a fost si este cea mai buna aplicatie pentru mesagerie mobila, ei bine cei de la Twitter s-au gandit sa dezvolte ceva mai bun care sa atraga publicul intr-un mod cat mai rapid. Cei de la Twitter in comparatie cu Whatsapp, au adaugat noi functii de mesaje si se pregatesc serios sa ii infrunte. Dupa cateva luni de asteptari de cand Twitter nu a mai venit cu un update ceva mai serios, iata insa ca astazi au adaugat o noua functie video.

Twitter permite incepand de astazi apelul vocal-video in grupuri de maxim 20 de persoane „Functia de comunicare in grup iti permite sa pornesti conversatii cu un follower, iar alti utlizatori pot fi adaugati in grup, chiar daca acestia nu se urmaresc intre ei. Poti sa creezi un grup in doar cateva secunde. Cand esti adaugat la un grup primesti o notificare” au anuntat cei de la Twitter pe canalul lor oficial.

Da, de acum vom putea beneficia de apeluri video in grup, vom putea sa vedem simultan maxim 20 de persoane cu care vorbim. Cu aceasta miscare cei de la Twitter se pregatesc serios sa ii infrunte pe cei de la Facebook care au crescut cu 500 de milioane de utilizatori anul trecut dar si pe cei de la Whatsapp care promit sa devina din ce in ce mai buni.

Twitter a mai publicat si o noua functie de instrumente video prin care utilizatorii isi pot inregistra conversatiile, le pot edita si posta direct prin intermediul aplicatiei, fara sa mai trebuiasca sa utilizeze un alt software. Daca tot au adaugat aceasta functie, cei de la Twitter s-au gandit sa simplifice totodata si metoda de a urmari clipurile video.

Primul utilizator Twitter care a postat un astfel de clip este Neil Patrick Harris, gazda de la gala premiilor Oscar din acest an. Conform spuselor acestuia se pare ca totul a decurs normal, si nu a intampinat nici-un fel de problema chiar daca este o functie nou introdusa.

https://www.youtube.com/watch?v=XNnVH-mwSdM

s-ar putea sa-ti placa