Acasa Diverse isoHunt ofera 100.000 de dolari pentru a promova pirateria

isoHunt ofera 100.000 de dolari pentru a promova pirateria

by Dragos Schiopu

Daca nu stiati pana acum, isoHunt este de fapt Old Pirate Bay, sub un alt nume si o alta interfata. In spatele site-ului insa sta aceeasi echipa care a anuntat faptul ca doreste sa dezvolte cat mai mult site-ul de torrente astfel incat fac investitii de 100.000 de dolari.

The Pirate Bay a fost inchis anul trecut insa asta nu inseamna ca pirateria va disparea. De asemenea, daca tot am deschis subiectul The Pirate Bay, mai trebuie sa spunem si faptul ca acesta este foarte posibil ca de la 1 februarie sa isi reinceapa activitatea.

Astfel, dupa cum spuneam si in titlul articolului, isoHunt investeste in promovarea pirateriei. Mai exact, conducerea isoHunt va oferi premii in valoare de 100.000 de dolari pentru utilizatorii care au cele mai multe fisiere uploadate, astfel incat site-ul sa dispuna de cat mai multe fisiere piratate.

De asemenea investitii vor fi facute si la capitolul interfata, astfel incat platforma va fi imbunatatita pentru a oferi utilizatorilor o experienta cat mai placuta. Prin aceste imbunatatiri, cred eu, isoHunt va reusi sa se impuna pe piata site-urilor de torrente astfel incat utilizatorii sai vor fi mult mai motivati sa uploadeze fisiere pe care mai apoi restul utilizatorilor sa le descarce gratuit. De asemenea mai cred ca toata aceasta concurenta care va exista intre uploaderi va fi benefica deoarece continutul site-ului va fi mult mai bogat.

isohunt readuce the pirate bay

 

s-ar putea sa-ti placa