Acasa Tehnologie Steam Machine va fi testat de 300 de norocosi

Steam Machine va fi testat de 300 de norocosi

by Dragos Schiopu

300SteamCei de la Steam au anuntat oficial ca 300 de Steam Machine si controllere Steam vor fi impachetate vineri, 13 decembrie pentru a fi trimise norocosilor care au fost alesi sa testeze acest nou sistem. Spun norocosi fiindca e vorba de doar 300 utilizatori Steam care au fost alesi din zecile de milioane.

Cei 300 de beta testeri au fost anuntati ieri ca vor primi in teste noile tehnologii Steam pe care multi dintre noi le asteptam sa apara pe piata cu nerabdare. Fiecare utilizator care a fost selectat este de asemenea premiat cu o insigna speciala pe profilul din comunitatea Steam. Aceasta insigna va indica faptul ca utilizatorul este un beta tester al produsului Steam Machine. In plus, acestora le vor fi adaugate cateva jocuri in lista.

Insa, cum era de asteptat, participantii au fost selectati doar din S.U.A, iar cei de la Steam au mentionat ca acest lucru se datoreaza in special obstacolelor normative. initial acestia au dorit sa imparta cele 300 de Steam Machine in intreaga lume, pentru a obtine pareri cat mai ample si mai diferite din partea utilizatorilor Steam. Dar cum aceasta idee nu a putut fi pusa in aplicare, oficialii Steam spera ca utilizatorii sa ii inteleaga si sa stea linistiti, deoarece vor putea utiliza Steam Machine anul viitor.

Se pare ca aceasta este pana la urma o decizie corecta, care nu va afecta sub niciun fel produsul final ce va fi disponibil in intreaga lume anul viitor. Din data de 13 decembrie trebuie sa ne pregatitm pentru review-urile ce vor urma, multi dintre utilizatorii Steam asteptand cu sufletul la gura fiecare stire despre Steam Machine.

Cel mai bun lucru este ca acum fanii vor putea afla lucruri noi despre acest nou produs, se vor decide daca merita cumparat, iar Steam din toata aceasta treaba nu are decat de castigat, reclama facuta de beta testeri, sporind cu siguranta popularitate noului produs.

s-ar putea sa-ti placa