Acasa Tehnologie Goji Play imbina utilul cu placutul

Goji Play imbina utilul cu placutul

by Dragos Schiopu

bluegjDaca multi spun ca jocurile video nu sunt bune pentru sanatatea oamenilor atunci nu au aflat inca de Goji Play. Cei care au creat faimosul Guitar Hero si-au pus ingeniozitatea la contributie pentru a crea ceva care sa elimine corvoada de la sala de sport. Astfel a luat nastere Blue Goji.

Goji Play este un sistem de gaming mobil care se ataseaza la echipamentul din sala de sport. Se pare ca acest sistem are nevoie de miscarile utilizatorilor, ca parte integrata a gameplay-ului. Insa, Blue Goji se lauda ca utilizatorii vor fi prea ocupati sa loveasca oponentii virtuali si sa distruga diverse obiecte pentru a sesiza ca transpira.

Sistemul este format din 2 controllere si un mic senzor de miscare. Toate aceste comunica cu dispozitivul iOS conectat printr-o conexiune Bluetooth. Fiecare dintre controllere are 2 butoane mari si sunt usor de montat pe aparatele de la sala.

Goji Play dispune de 12 jocuri distractive, precum Smash the Blocks, Super Moto X si altele. Asadar, dupa ce ti-ai ales jocul pe care doresti sa il joci si ai montat tot, nu ramane altceva de facut decat sa incepi sa lucrezi din greu.

Cei care au incercat acest sistem au afirmat ca este mult mai distractiv decat se asteptau sa fie.

Goji Play are si unele mici minusuri, printre care cel mai mare este sunetul care i-ar putea deranja pe ceilalti oameni din sala de sport, asa ca cel mai bine ar fi ca utilizatorii acestui sistem sa foloseasca casti. Dupa cum multi au spus, sistemul acesta este grozav si spera sa ii aduca pe impatimitii jocurilor video in sala de sport, fiindca putina miscare nu strica.

Cu siguranta este o tehnologie ce merita incercata si care face din munca grea ceva amuzant si interesant, astfel ca oamenii vor fi motivati sa stea mai mult timp in salile de sport.

Blue Goji este disponibil la un pret de 100 dolari.

s-ar putea sa-ti placa