Acasa Tehnologie Startup Weekend, 22-24 noiembrie, Bucuresti

Startup Weekend, 22-24 noiembrie, Bucuresti

by Dragos Schiopu

Startup Weekend este o miscare globala organizata in 100 de tari din lume si este cea mai importanta comunitate de antreprenori pasionati. In cele peste 100 de tari au fost organizate peste 400 de evenimente similare, avand acelasi model: orice participant isi poate prezenta propria idee de afaceri si primeste feedback de la audienta. In cele 54 de ore care urmeaza, echipele formate organic in jurul ideilor de afaceri care au primit cele mai multe voturi, dezvolta un produs minim viabil si il valideaza cu piata. La final, acestia prezinta propriile concepte in fata unui juriu format din antreprenori si investitori consacrati si au sansa de a primi un feedback constructiv.

SW_romania

Un astfel de eveniment este organizat si in Romania pe 22 noiembrie. Pana pe 24 noiembrie, a patra editie Startup Weekend Romania aduce peste 80 de participanti, mentori, antreprenori si investitori din intreaga lume, plus doi invitati speciali care vor impartasi lectii din propriile experiente.

Vineri, 22 noiembrie, fiecare participant are dreptul la un numar de voturi pe care le poate exprima in functie de preferintele proprii, iar echipele se vor forma in jurul ideilor cele mai apreciate de catre public.

Sambata, 23 noiembrie, echipele incep sa lucreze impreuna pentru dezvoltarea conceptului de business si al unui produs minim viabil, putand face apel pentru competentele si abilitatile de care au nevoie pentru a finaliza propriile planuri. Participantii vor putea lua parte la intalniri 1 la 1 cu mentori de exceptie.

Duminica, 24 noiembrie, concurentii pot cere pentru ultima oara ajutor la finalizarea proiectelor si vor putea participa la un workshop despre pitching si vor definitiva conceptele pe care le vor prezenta la finalul zilei in fata juriului de specialitate.

Echipa castigatoare intra in competitie cu alte 120 de echipe castigatoare ale evenimentelor Startup Weekend din intreaga lume, in Global Startup Battle.

Fie ca esti antreprenor, fie ca nu, dar vrei sa iti dezvolti propria afacere in doar 54 de ore, accepta provocarea si dezvolta o noua afacere la Startup Weekend Romania. Inscrie-te la http://romania.startupweekend.org .

s-ar putea sa-ti placa