Acasa Telefoane Sony Xperia E1 se va vinde in doua versiuni

Sony Xperia E1 se va vinde in doua versiuni

by Dragos Schiopu

Sony Xperia E1 este disponibil in India prin mai multi operatori diferiti. Telefonul este disponibil atat in modul dual sim cat si single sim in trei modele diferite de culoare acestea fiind negru, alb si mov.

sony xperia e1

Sony Xperia E1 Dual Sim costa 115 euro, in timp ce versiunea cu doar un singur SIM costa 118 euro, diferenta de pret fiind nesemnificativa (pretul fiind pentru India, unde este comercializat de mai multi operatori). In mod ciudat, versiunea dual sim este mai ieftina, in timp ce pe Amazon.de telefonul Dual SIM costa 149 euro, iar cel single SIM doar 144 euro.

In caz ca ati uitat, Sony a anuntat acest model la CES. Telefonul nu este foarte performant, el avand un procesor dual core de 1,2 Ghz cu nuclee ARM Cortex A7 si 512 MB de RAM ruland destul de bine Android 4.3 Jelly Bean. Procesorul nu provine de la MediaTek asa cum se asteptau unii, ci este un model mai vechi de Snapdragon 200 ce are ca GPU un Adreno 302. Camera telefonului are 3MP, iar la capitolul conectivitate terminalul dispune de 3G, Wifi, Bluetooth, GPS si Radio FM.

Nu putem sa spunem daca acest telefon va primi un update pentru versiunea 4.4 Android KitKat, dar ar fi foarte bine, ultima versiune de Android fiind foarte bine optimizata pentru telefoanele cu specificatii modeste.

s-ar putea sa-ti placa