Acasa Telefoane Un aspect mai rapid si mai elegant pentru Instagram

Un aspect mai rapid si mai elegant pentru Instagram

by Dragos Schiopu

InstagramIeri, Instagram a primit un update la versiunea 5.1, actualizare care vine aproape dupa doi ani de cand aceasta aplicatie a aparut pentru prima data pe telefoanele cu Android.

Noua versiune a aplicatiei accelereaza putin lucrurile, dar totodata se potriveste mai bine nevoilor utilizatorilor. Din spusele dezvoltatorilor aplicatia va fi mult mai receptiva si mai eleganta. A fost de asemenea conceputa pentru a se potrivi pe mai toate dispozitivele, probabil nu vor mai fi probleme la dispozitivele cu dimensiuni foarte diferite, adica efectele vizuale vor fi simplificate pentru telefoanele mai mici, iar pentru dispozitivele mai mari butoanele mai mari si mai accesibile.

„Este acelasi Instagram pentru Android – mai rapid, mai curat, si mai usor de utilizat ca oricand.”, a declarat compania.

Pana in acest moment reteaua de socializare a reusit sa stranga peste 150 de milioane de utilizatori activi lunar, aceasta incepand sa concreze intr-o oarecare masura cu Twitter. Totusi, dupa parerea mea Instagramul are ceva peste Twitter, adica o fotografie poate exprima mult mai mult decat 140 de caractere.

Noua aplicatie pentru Instagram o puteti gasi aici, si va recomand sa ramaneti prin apropiere. Pe Instagram apar foarte frecvent si alte modificari, ultima modificare majora fiind data chiar de posibilitatea de a incarca videoclipuri scurte, lucru care a mai taiat din elanul pe care il luase Vine, iar aplicatia intra in competitie directa si cu aceasta.

Pe la noi Instagramul este denumit generator de emotie vizuala, sa fie oare asa?

s-ar putea sa-ti placa