Acasa Computere Sony VAIO L Series All-in-One desktop

Sony VAIO L Series All-in-One desktop

by Dragos Schiopu

Sony se tot gandeste de ceva timp ce sa scoata pe piata: un nou HDTV 3D sau un desktop PC? Tot nu a reusit sa aleaga, asa ca le-a scos combinate. Asa a aparut noua serie de PC-uri Sony Vaio L.

Noile desktopuri sunt foarte utile pentru ca se reduce foarte mult biroul pe care este asezat, nemaiavand nevoie de o unitate.Noul Vaie poate reda si televizor printr-o placa dedicata DVR.

Displayul este LED de 24 de inchi 3D multitouch cu o rezolutie de 1080p. In interior gasim blu-ray reader, USB 3.0, o iesire si o intrare HDMI. Prin intrarea HDMI se poate conecta consola PS3 sau orice set top box si va puteti bucura de calitatea 3D. Procesorul este i7, placa video de 1gb NVIDIA si o camera Web HD. La achizitionare veti primi o tastatura si un mouse wireless.

Cum ziceam, Sony chiar nu a stiut ce sa scoata si a combinat PC-ul cu blu-ray player, cu HDTV si DVR intr-o singura unitate All in One. Va fi lansat pe piata pe 13 Iulie la un pret aproximativ de 1420, pret ce include si tastatura , mouse-ul si o pereche de ochelari 3D.

s-ar putea sa-ti placa