Acasa Tehnologie Nokia Music+

Nokia Music+

by Dragos Schiopu

Pentru cei care îndrăgesc aplicația Nokia Music de pe telefoanele Lumia, Nokia lansează un serviciu plătit numit Nokia Music+, care va costa 3.99$ pe lună

Nokia Music este un serviciu unic destinat telefoanelor mobile, care oferă acces la milioane de melodii, fără ca utilizatorul să fie nevoit să se înregistreze, să plătească sau să asculte reclame. În plus, utilizatorii pot sări peste anumite melodii și pot salva playlist-urile offline. Pentru a îmbunătăți calitatea serviciului, echipa Nokia Music a apelat la ajutorul specialiștilor în muzicologie pentru a crea un algoritm ce determină exact ce melodii preferă un utilizator, pe baza istoricului de melodii ascultate anterior.

Ce oferă Nokia Music+:
[pluslist]

  • Un număr nelimitat de skips – utilizatorul poate „sări” peste o melodie ori de câte ori dorește.
  • Un număr nelimitat de descărcări – dacă serviciul gratuit permitea utilizatorilor descărcarea a 4 mix-uri, Nokia Music+ permite descărcarea offline a unui număr nelimitat de mixuri (limitat însă numai de capacitatea de stocare a telefonului).
  • O calitate mai bună a muzicii – utilizatorii Nokia Music+ pot descărca melodiile la o calitate de până la 8 ori mai bună decât până acum
  • Versuri – acum utilizatorii serviciului Nokia Music+ pot citi versurile melodiilor preferate direct din aplicație.
  • Aplicație web – cei care vor să asculte muzică pe PC-ul personal o pot face folosind aplicația web pusă la dispoziție tuturor utilizatorilor de Nokia Music+.

[/pluslist]

s-ar putea sa-ti placa