Acasa Telefoane Soneriile si notificarile pentru modelele Nexus 2016 sunt disponibile

Soneriile si notificarile pentru modelele Nexus 2016 sunt disponibile

by Dragos Schiopu

Nexus, linia de dispozitive mobile destinate consumatorilor, foloseste sistemul de operare Android. Google gestioneaza designul, productia, comercializarea si suportul tehnic pentru aceste dispozitive, desi unele productii si intregul proces de fabricatie sunt efectuate de partenerii care sunt producatorii originali de echipament. Incepand cu luna august, dispozitivele disponibile in prezent in linie sunt doua smartphone-uri, Nexus 6P (facut impreuna cu Huawei) si Nexus 5X(realizat impreuna cu LG). Linia de dispozitive mai contine si tablete, dar si playere multimedia de streaming, desi niciunul dintre dispozitive nu este disponibil momentan.

Anul acesta s-a raportat ca noile modele care urmeaza din gama Nexus vor fi construite sub brandul HTC. Modele Nexus Marlin si Sailfish au deja certificate FCC, asta insemnand ca au fost deja certificate de catre Comisia Federala de Comunicatii din Statele Unite, pentru ca acestea sa fie produse si vandute pe intreg teritoriul statului american, dar nu oricum, ci avand interferenta electromagnetica in limite normale. Cele doua modele Nexus au primit aprobarea de abia in decursul zilei de ieri, 14 august.

Desi etichetele respective nu ne spun foarte multe, putem sa invatam cateva lucruri din informatiile care ne sunt furnizate. Dar acum va voi spune o noutate si anume faptul ca, desi noile modele de Nexus inca nu au o data clara la care vor fi lansate, putem sa ne bucuram de faptul ca avem deja soneriile pentru dispozitivele Marlin si Sailfish. Soneriile sunt, de asemenea, si disponibile pentru download. Android Nougat, care este adus in prim plan de cele doua modele despre care v-am vorbit, este noua versiune de sistem de operare, care si-a lansat varianta alpha build anul acesta, pe 9 martie.

nexus marlin sailfish

Pachetul de sunete pentru cele doua smartphone-uri include 8 sunete de notificari si 10 sonerii, care vin alaturi de clasicele „Rring” si cu soneria „Hey, hey”, care pe langa faptul ca este amuzanta, are si o nota de bizar in ea. Chiar daca sunt foarte putini aceia care se uita la optiunile standard pe care le are un dispozitiv mobil, iata ca pe altii ii entuziasmeaza soneriile amuzante si nu numai, de aceea am facut cunoscut si acest aspect privitor la disponibilitatea soneriilor pentru Nexus Marlin si Nexus Sailfish. Link-urile de download atat pentru sonerii, cat si pentru notificari sunt urmatoarele: notificari (click pe link) si sonerii (click pe link).

s-ar putea sa-ti placa