Acasa Tehnologie SmartWatch sau ceasul inteligent

SmartWatch sau ceasul inteligent

by Dragos Schiopu

Cei mai mari producatori pregatesc ceva nou pentru 2013, adica un ceas inteligent sau SmartWatch.

smartwatch

  • Samsung deja a confirmat pentru Bloomberg ca lucreaza la un SmartWatch, insa nu se stie prea multe lucruri despre misteriosul produs. Momentan se cunoaste faptul ca Samsung lucreaza la un ceas care se poate sincroniza cu telefoanele ce au ca sistem de operare Android-ul. Dar poate aceste ceasuri se vor sincroniza si cu Tizen ( un sistem de operare ce va fi lansat in aceasta toamna ), avand in vedere ca acest sistem de operare este promovat de Samsung.
  • Google este un alt nume in batalia pentru SmartWatch. Echipa care lucreaza la ceasul inteligent de la Google este Android, fapt ce arata intentia unei lansari rapide a unui ceas pe piata.
  • Apple nu poate sa lipseasca din aceasta batalie, numele fiind reprezentativ, iWatch. Se presupune ca va rula iOS, aspect ce poate fi foarte credibil.

iwatch

 

  • Un nume nou este LG, care pregateste ceva asemanator. Un scur video cu ceasul de la LG:

  • Sony a prezentat anul trecut ceva asemanator, dar parca este mult prea mic acel display.

sony smartwatch

Voi ce parere aveti despre un SmartWatch? Ati fi dispusi sa va cumparati un ceas inteligent? Mie imi place ideea, dar nu o sa vorbesc si despre autonomia lor. Nu vreau sa le dau deja o bila neagra pentru ca imi place ideea unor ceasuri inteligente. Totusi, o baterie bonus nu strica.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.