Acasa Tehnologie Zvonuri proaspete despre Samsung Galaxy S4 Mini

Zvonuri proaspete despre Samsung Galaxy S4 Mini

by Dragos Schiopu

Imediat ce se sting valurile facute de lansarea unui nou gadget, urmare fireasca, incepe asteptarea si previziunile despre urmatorul, Samsung Galaxy S4 Mini. Acest dinamism este practic, o caracteristica a pietei de tehnologie si nu e de mirare avand in vedere viteza cu care se concepe, se lanseaza, se inoveaza.

samsung 4 mini

In aceste conditii, imediat dupa lansarea de luna acesta a lui Samsung Galaxy S4, a fost asteptata si varianta Samsung Galaxy S4 Mini, mai ales ca miniatura lui S3 dezamagise iubitorii de tehnologie. Ne asteptam cu totii ca Samsung sa faca mai mult de aceasta data.

De cateva zile, au inceput sa apara o multime de zvonuri in legatura cu aceasta varianta Mini (si poze neoficiale), zvonuri care, din pacate, alimenteaza varianta dezamagirii de care vorbeam mai devreme. Se pare ca sud-coreeenii se pregatesc sa reediteze povestea lui Samsung Galaxy S3 Mini. Inainte  de a va expune pe scurt cateva din caracteristicile pe care se prevede a le avea smartfonul a carui lansare este foarte probabila in aceasta vara, haideti sa ne gandim putin la urmatorul aspect. Trecand peste renumele brandului, de ce o companie aflata in permaneta concurenta ar face de doua ori aceeasi greseala? Raspunsul este simplu: Ar face-o, daca greseala in cauza nu este decat aparenta. Sud coreenii nu isi doresc un produs care sa semene leit cu modelul de top si care, prin succesul sau, sa afecteze vanzarile destul e proaspatului Samsung Galaxy S4, asta ar fi un fel de dat cu stangul in dreptul. Asadar au gandit un mini pentru cei care nu sunt interesati neaprat de modelul de top, varianta mini fiindu-le suficienta, inclusiv din punctul de vedere al pretului.

Va prezentam mai jos principalele caracteristici pe care se pare ca le va avea Galaxy S4 Mini:

  • Display:  Super AMOLED de  4.3 inch , rezolutie qHD (960 x 540 pixeli ) – ne asteptam la mai mult
  • Processor Dual core 1.6GHz
  • Sistem de operare Android, 4.2.2 Jelly Bean
  • Posibil Dual SIM

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.