Acasa Tehnologie Smartwatch EVOLIO X-Watch Sport

Smartwatch EVOLIO X-Watch Sport

by Dragos Schiopu

Asa cum ne-am obisnuit deja, in secolul vitezei avem intotdeauna nevoie de informatii. De informatii la care sa putem avea acces in timp real, fara sa ne irosim timpul si fara sa intampinam cine stie ce probleme. Cu totii stim cat de important este sa facem miscare in fiecare zi, pentru a avea o viata sanatoasa, astfel va voi prezenta un ceas care iti poate monitoriza fiecare pas.

Asadar pentru cei ce sunt obisnuiti sa aiba totul la indemna atat in ceea ce priveste informatiile, cat si nevoia lor de a-si satisface anumite curiozitati, a fost creat smartwatch-ul Evolio X-Watch Sport. Evolio X-watch Sport este ceasul multisport cu conectivitate bluetooth care beneficiaza de GPS pentru monitorizarea miscarii, verificarea pulsului, barometru, citirea notificarilor, suport apeluri si functii smart.

Aspect

Evolio X-watch Sport are un aspect exterior placut, este lejer si se poate purta oricand, cureaua de prindere este realizata din material cauciucat si placut la atingere, astfel ca ceasul sta confortabil pe incheietura mainii. Acesta beneficiaza de o constructie foarte rezistenta la socuri avand carcasa metalica (rezistenta la apa si praf).

Ceasul iti aduce ca noutate dockingul – un mod inovativ si foarte practic de incarcare a bateriei. Dockingul este in acelasi timp o baterie portabila externa, cu ajutorul caruia ceasul poate fi incarcat complet oriunde si oricand.

Bateria

X-Watch Sport este dotat cu o baterie a carei capacitate este de 360 mAh. Conform producatorului bateria tine 2-3 zile, insa dupa ce am testat, am constatat ca nu rezista mai mult de o zi fara sa fie incarcat, poate rezista mai mult atunci cand este folosit cu GPS-ul dezactivat si cu luminozitatea la minim.

Cu ajutorul funcției Bluetooth, gadgetul se conectează cu smartphone-ul și permite efectuarea de apeluri telefonice, citirea de SMS-uri si notificări primite pe email sau diverse aplicații precum facebook, twitter, whatsapp, skype.

Acesta este dotat cu o serie de fete de ceas din care utilizatorul poate alege si seta foarte usor, dar si de un meniu in forma circulara care poate fi accesat fie prin comenzi tactile, fie prin intermediul butonului rotativ.

De asemenea, ceasul X-Watch Sport este dotat cu o serie de senzori de altitudine, de monitorizare a somnului, senzor pentru verificarea pulsului, termometru, cronometru, de asemenea si o functie pentru determinarea caloriilor arse in urma activitatiilor desfasurate si dispune de GPS pentru a-i arata posesorului sau in permanenta pozitionarea acestuia in teren si distanta parcursa . Functii pe care le veti gasi utile atunci cand plecati la drum in concediu / vacante.

Software

Smartwatch-ul Evolio ruleaza sistemul de operare Linkit, a carui interfata grafica este simpla, eficienta si fluida. Ceasul este compatibil si poate fi conectat cu smartphone-urile pe care ruleaza sistemul de operare Android 4.2 sau o versiune mai noua, ori cu un iPhone pe care ruleaza iOS 7.3 sau o versiune mai recenta.

De acum inainte poti avea parte de toate aceste beneficii, numai in cazul in care te gandesti sa iti achizitionezi un astfel de ceas. Iar pentru cei ce isi doresc un asemenea produs, ceasul este disponibil la un pret de aproximativ 600 lei pe site-ul celor de la EMAG sau pe EVOLIO.

Galerie Foto

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Robert 27-12-2017 - 16:31

Este ceasul rezistent la apa?

Comentariile sunt inchise.