Acasa Tehnologie Ce gama de procesoare a fost lansata de curand in Romania?

Ce gama de procesoare a fost lansata de curand in Romania?

by Dragos Schiopu
procesoare AMD

In articolul de astazi voi aduce cateva informatii despre noua gama de procesoare lansata de curand in Romania. Se pare ca zilele trecute AMD a lansat noi modele din gama mainstream, iar modelele in cauza sunt: AMD Ryzen 3 1300X si AMD Ryzen 3 1200. Astfel ca noile procesoare quad-core ofera performanta pentru gaming, cat si pentru munca (lucrul) de zi cu zi.

Asa cum am spus si mai devreme noile procesoare AMD Ryzen 3 ofera performante atat pentru cei ce vor sa-si incerce diverse talente asupra jocurilor, si bineinteles ofera performanta si pentru aplicatiile pe care tu le folosesti zilnic la birou lucrand din fata computerului. Iar pentru profesionisti se pare ca AMD va lansa o gama speciala ultra high-end, iar procesoarele foarte performante vor face parte din seria Ryzen Threadripper.

In cele din urma aceste procesoare foarte performante vor beneficia de un numar de 16 nuclee reale, dar si 32 de nuclee virtuale, iar preturile acestora bineinteles vor fi pe masura. Insa pentru ca tot am vorbit la inceputul articolului despre gama de procesoare noi lansate ar trebui sa amintim putin si pretul acestora.

Astfel spus procesoarele AMD Ryzen 3 1300X vor avea un pret de 599 RON, iar pretul pentru procesoarele AMD Ryzen 3 1200 poate ajunge undeva pe la 499 RON.

s-ar putea sa-ti placa