Acasa Diverse Ce functie lanseaza YouTube?

Ce functie lanseaza YouTube?

by Dragos Schiopu
functie

De foarte putin timp am fost atrasa de cateva articole din care am aflat despre noua functie pe care a lansat-o YouTube zilele acestea, de aceea in acest articol vom vorbi despre aceasta noua functie si despre ce poate face aceasta. In mare parte putem spune ca functia lansata vine in sprijinul creatorilor de continut.

Astfel ca functia este potrivita pentru cei ce vor sa-si pazeasca al lor continut de toate acele comentarii care nu isi au rostul in lista de comentarii. Mai exact, aceasta noua functie permite blocarea acelor comentarii ce nu sunt altceva decat rautati sau continut neadecvat pentru ceea ce se prezinta in clipurile video postate pe YouTube. Aceasta functie blocheaza tot ceea ce inseamna comentarii spam, ce duc catre site-uri cu un continut nu tocmai adecvat pentru ceea ce s-a incarcat de catre creatori pe YouTube.

Nu stiu cati dintre voi nu au fost sacaiti de acele comentarii inadecvate, dar eu stiu ca lucrurile acestea de acum inainte pot fi impiedicate sa ajunga in spatiul public, mai ales ca nu-i deloc o placere sa gasesti tot felul de comentarii care mai de care mai nepotrivite si inadecvate.

Iar daca iti doresti sa beneficiezi de aceasta noua functie, o poti accesa manual din sectiunea Creator Studio -> Community -> Community settings, iar functia are denumirea de Block links. Astfel ca bifand-o si salvand aceste setari, vei fi scapat de toate acele comentarii malitioase, comentarii de tip spam.

functie

s-ar putea sa-ti placa