Acasa Tehnologie Smart Wallet – un viitor gadget indispensabil?

Smart Wallet – un viitor gadget indispensabil?

by Dragos Schiopu

Cum ar fi sa nu iti mai uiti niciodata portofelul acasa? Sau sa nu mai pierzi timp cautand telefonul daca ai portofelul la indemana? Smart Wallet te poate scapa de aceste probleme, gadget-ul produs de cei StreetSmart, va ajunge pe piata in prima jumatate a anului 2015.

smart wallet

Compatibil cu telefoane mobile ce au ca sistem de operare Android si IOS, Smart Wallet este la prima vedere un portofel clasic din piele, cu cateva compartimente clasice pentru acte si bani. Acesta insa integreaza un senzor GPS si un modul Bluetooth prin intermediul caruia comunica cu smartphone-ul in doua sensuri.

Daca iesi din casa cu smartphone-ul si ai uitat portofelul, vei primi imediat o alerta pe mobil prin care ti se va aminti de acesta din urma. Daca ai probleme in a gasi telefonul sau tableta si ai telefonul la indemana, un buton apasat pe portofel va determina terminalul sa scoata un sunet specific.

Uitarea intentionata acasa a portofelului va fi de domeniul trecutului, asa ca daca ai pe cineva care se sustrage mereu de la plata notei de consumatie, ii poti face cadou acest gadget.

Poate ca pana acum nu v-au convins foarte mult cele doua functii. Ei bine, Smart Wallet vine si cu o baterie incorporata, ultrasubtire, de 1000 mAh care va fi de folos atunci cand ramaneti fara baterie la telefon.

Pretul pentru Smart Wallet va fi cuprind intre 75 si 100 de dolari.

s-ar putea sa-ti placa